Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez övsömör?

Lehet ez övsömör?

Figyelt kérdés

A bal oldalamon kezdett fájni a bőröm, nem nagyon, de érintésre érzékeny volt inkább. Pár nap múlva a hasamon piros, hólyagos kiütések jelentek meg. Lázam nincs, a fájdalom minimális.

Tudom, orvoshoz kellene mennem, addig is taoasztalatok èrdekelnének. Egyébként voltam báránybimlős gyerekkoromban, most 43 éves vagyok.

nov. 16. 06:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az övsömör mindig csak az egyik testfélen van, nem mindkettön.

Ha a kiütések nálad is csak egyik oldalon vannak, akkor nagy valószínüséggel övsömör, erre tipikus a kezdeti égö fájdalom és pár nap múlva elöjövö kiütések.

Minél elöbb menj orvoshoz, minden elvesztett nappal rosszabb lesz a betegség lefolyása és sokkal hosszabb a felépülés.

AKkor is menj el, ha nem vagy biztos a dologban, jobb tévedni, mint utána évekig betegeskedni.

Minden jót kivánok

nov. 16. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!