Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Övsömöröm van, telvirant...

Övsömöröm van, telvirant írtak fel, azonban 2 napja szedem és semmi javulás nem történt, sőt több lett a hólyag rajtam, azonban mindegyik csak az egyik oldalamon van. Mikortól szokott hatni a gyógyszer?

Figyelt kérdés
Szerencsére fájdalmaim alig vannak, inkább csak a viszketés

nov. 8. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Javulás hetek múlva lesz csak, a gyógyszert azért kell szabályosan szedni, hogy ne legyenek mellékhatások!

Az övsömör minden esetben EGY oldalon van, eleinte egyre több hólyag lesz, ez teljesen normális dolog

nov. 8. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy ilyen enyhék a tüneteid, Én wc-re csak négykézláb tudtam kimenni, minden izmom fájt.
nov. 8. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Huh, örülj neki, hogy nem fáj, nekem pokolian fájt.

Több hét, mire elmúlik sajnos.

A Telvirant nem szabad abbahagyni, addig szedd, amíg a doki mondta, különben életed végéig szövődmények lehetnek. De úgy sejtem nem is akartad abbahagyni 😊

Rázókeveréket kaptál rá? Gyógyszertárban tudnak adni, bárányhimlő kenőcs gyakorlatilag. Kicsit segít a viszketésen, nem nagyon, de kicsit.

nov. 8. 22:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! A hólyagok csak hetek múlva múlnak el? Az orvosom csak egy heti adagot írt a gyógyszerből fel, de nem tudom, hogy visszamenjek-e majd még egy adagért. Kaptam kenőcsöt is, igen.

Azonban neten olvastam, hogy sok esetben akkor jön elő, ha rosszindulatú daganat van a dologban, ez igaz?

nov. 9. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Hóvd fel az orvost, de alapesetben nem lényeg, meddig vannak hólyagok, a gyógyszer nem emiatt kell.

A daganat-téma meg abszolút hülyeség

nov. 9. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az 5. kommentelő írja, szó szerint, a gyógyszer nem függ össze azzal, meddig vannak a hólyagok.

Nem, nem függ össze daganattal sem, ne aggódj.

El fognak múlni a hólyagok, csak kis idő még. Pörsenések lesznek rajtuk, mint a bárányhimlőnél, sebes, varros lesz. De nyugi, nem hagy maradandó sebeket.

nov. 9. 18:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!
nov. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!