Övsömöröm van, telvirant írtak fel, azonban 2 napja szedem és semmi javulás nem történt, sőt több lett a hólyag rajtam, azonban mindegyik csak az egyik oldalamon van. Mikortól szokott hatni a gyógyszer?
Javulás hetek múlva lesz csak, a gyógyszert azért kell szabályosan szedni, hogy ne legyenek mellékhatások!
Az övsömör minden esetben EGY oldalon van, eleinte egyre több hólyag lesz, ez teljesen normális dolog
Huh, örülj neki, hogy nem fáj, nekem pokolian fájt.
Több hét, mire elmúlik sajnos.
A Telvirant nem szabad abbahagyni, addig szedd, amíg a doki mondta, különben életed végéig szövődmények lehetnek. De úgy sejtem nem is akartad abbahagyni 😊
Rázókeveréket kaptál rá? Gyógyszertárban tudnak adni, bárányhimlő kenőcs gyakorlatilag. Kicsit segít a viszketésen, nem nagyon, de kicsit.
Köszönöm mindenkinek! A hólyagok csak hetek múlva múlnak el? Az orvosom csak egy heti adagot írt a gyógyszerből fel, de nem tudom, hogy visszamenjek-e majd még egy adagért. Kaptam kenőcsöt is, igen.
Azonban neten olvastam, hogy sok esetben akkor jön elő, ha rosszindulatú daganat van a dologban, ez igaz?
Hóvd fel az orvost, de alapesetben nem lényeg, meddig vannak hólyagok, a gyógyszer nem emiatt kell.
A daganat-téma meg abszolút hülyeség
Ahogy az 5. kommentelő írja, szó szerint, a gyógyszer nem függ össze azzal, meddig vannak a hólyagok.
Nem, nem függ össze daganattal sem, ne aggódj.
El fognak múlni a hólyagok, csak kis idő még. Pörsenések lesznek rajtuk, mint a bárányhimlőnél, sebes, varros lesz. De nyugi, nem hagy maradandó sebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!