Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kinek milyen influenza szerű...

Kinek milyen influenza szerű tünetei vannak?

Figyelt kérdés
[2024Nov11]Pár napja levertség és gyengeség fog meg időnként, néha végtag fájdalom is van.De a legrosszabb az éjszakai légszomj főleg alvás alatt, enyhe mellkasi nyomással, majd következik egy óra köhögés majd lecsitul és egy nap semmi.Hasmenés naponta többször jelentkezik, de a legrosszabb az alvás, már félek este lefeküdni, inkább nappal alszom.

nov. 11. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

😳😳😳

Jajj nagyon sajnálom 😔

Remélem azért javulsz majd. 🍀

Nekem azt mondták a hörgők. Volt mellkas CT-m, nem találtak semmit.

De engem már leginkább a hangom zavar.

Már alig tudok beszélni.

Attól félek Nehogy megint afta legyen. Volt a hátsó garatfalon.

De én azt nem látom.

Legutobb a belógő rész mögött vot 🤦

dec. 25. 17:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez az vírus ez keresi mindenkinél a gyenge pontot és azt támadja, hogy ez most Covid vagy influenza vírus azt nem tudni biztosan de én inkább a Covidra tippelnék.
dec. 25. 17:59
 13/19 anonim ***** válasza:
1. Te teljesen hülye vagy. Meghülni nem lehet max megfagyni. Az ilyen jellegű betegségekhez kell valami kórokozó is pl nátha, influenza, covid stb. amit masoktíl kapsz el. Az Antarktiszon nincsenen semmilyen kórokozó. Viszont rohadt hideg van. Mégsem lesz senki beteg mert nincs mitől.
dec. 27. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Úgy kezdődött hogy kapart a torokom és fájt az orrom meg a torkom között nagyon plusz szárazan köhögtem kicsit.

Aztán a köhögés elmúlt köv nap és olyan fejfájás jött rám hogy lesugárzott az allkapcsomba meg a fülembe nyilalásokkal. Ahogy te is írtad én is rettegek az éjszakától mert ha fekszem még rosszabb. Az első nap 38 feletti a második nap majdnem 39 fokos lázam volt olyan hidegráással hogy 3 takaró és 3 vastaf pulcsi ellenére reszkettem éjjel. Azt hittem meghalok. 3 nap elkezdtem hol szárazan hol hurutosan köhögni ami elég rémes és begyulladt annyira az egyik fele a trokomnak hogy nyelni is alig tudok. A többi tünet sem múlt el csak a lázam lejjebb ment és csak fázom nem reszketek.

Orvost nem lehet elérni. Teljesen magamra maradtam.

dec. 27. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja a szívem is félrever. Van hogy percekig de hát ez van. Nincs orvos max a mentők.
dec. 27. 21:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Azóta csak jobban tombol az influenza, de nem sokan írnak pedig jó lenne ha össze tudnánk hasonlítani a szimptomokat.
febr. 17. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Baromi erős fejfájás, ízületi fájdalom. Utana láz. Majd alig tudok beszélni úgy fáj a torkom illetve köhögök is.
febr. 18. 17:55
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 Nagyon valószínű, hogy a világjárványt okozó H1N1 a felelős a kórért.
febr. 19. 19:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Az influenza tünetei rendszerint hirtelen jelentkeznek. Szinte a semmiből érkezik a rossz közérzet, a fájó izmok, ízületek, fejfájás, láz, fáradtság és gyengeség. A betegség lefolyását torokfájás, náthás tünetek és köhögés is kísérheti.
febr. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!