Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kinek milyen influenza szerű...

Kinek milyen influenza szerű tünetei vannak?

Figyelt kérdés
[2024Nov11]Pár napja levertség és gyengeség fog meg időnként, néha végtag fájdalom is van.De a legrosszabb az éjszakai légszomj főleg alvás alatt, enyhe mellkasi nyomással, majd következik egy óra köhögés majd lecsitul és egy nap semmi.Hasmenés naponta többször jelentkezik, de a legrosszabb az alvás, már félek este lefeküdni, inkább nappal alszom.

nov. 11. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Aki tvt bámul rövidtávon létezik az eljár élete végéig oltásra patikai mérgekért . Hosszútávot nem is éri meg emiatt . Hideg van télies ősz , bemegy az alany a túlfűtött házból boltokba hivatalokba kimelegedve sétál a környéken meghül . Nem járvány okozza . Méz sok tea fűszeres leves reszelt alma segít .
nov. 11. 13:42
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem oltattam magam, nem is vettem patikai mérgeket de azt tudom, hogy valami járvány van!Nem meghűlés az biztos.
nov. 11. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem semmilyen, mert vagy nem voltam még soha, vagy annyira kicsi voltam, hogy nem emlékszem rá.
nov. 11. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Sztem ez nem influenza hanem covid.

Nálam is ezek a tünetek voltak.

Plusz nekem teljesen elment a hangom es a hátsó garatfalon ici pici afták lettek, amiket csak fiberoszkoppal látott a doki.

A vizet sem tudtam lenyelni.

Plusz a fejem vörös volt, lángolt szinte.

Pedig csak hőemelkedésem volt.

Végül kórház lett a vége mert nem tudtam a gyógyszer oldható formában sem meginni.

Ki hánytam.

Aztán..

A kórházban már extrém fulladas, hörgőgörcs, szájon nulla levegő, majd orron sem.

Szteroidot kellett adniuk hogy ne fulladjak meg.

TANÁCSOM, ha esetleg ezeket még nem próbáltad:

Orvosnál voltál?

Milgamma Neuro 100/100

C vitamin Retard 1000-1500mg

D3 vitamin bioextra 3000NE

Cataflam vagy Flector por

Probiotikum

PÁRÁSÍTS!!!

Ultragangos parasito min 2,5 literes tartályú, az bírja órát simán.

Inhalátor.

Esetleg irass a háziorvossal asztma pipát.Ventinol.

Meg nem árt valami nyugtató a félelem ellen.

Ne rettegj éjszaka.

Én is Frontinnal alszom.

Majd leteszed ha meggyógyultál.

Jobbulást!

Kitartást!

Jó egészséget kívánok!

nov. 12. 01:11
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm.Az elmúlt éjszaka csak 3h-5h-ig voltak azok a légvételi tünetek nem egész éjszaka, ki is sikerült pihennem magamat.
nov. 12. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló. Kb. egy hónapja covidos lettem, most meg bakteriális fertőzésem van, hasonló tünetekkel.
nov. 12. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!