Pontosan nőknél mik a szívinkfartus legjellegzetesebb tünetei?
Figyelt kérdés
Előtte levő napokon is jelentkeznek tünetek milyenek azok ?olyanok véleményére is kíváncsi lennék akik átestek hasonlón. Fiatal korban 20evesen elofordulhat? Tényleg lehet mellkasi fájdalom nélkül is akkor miről veszem észre? Aggódom a nagymamamnak koszorúérszükülete van hogy nem e öröklödő nálamokt. 31. 16:35
11/18 anonim válasza:
Milyen a családi helyzeted, kérdező (meg 8-as)? Dolgozol vagy tanulsz?
12/18 anonim válasza:
Nekem párom van es kisgyermekem en voltam autoningtreningre kuldtrk es xanaxot irtak
13/18 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég stresszes az életem tavaly ilyenkor egy nagy műtéten estem át és szövödmény is lépett fel azota lettem olyan hogy kb minden betegseget be kepzelek pár hónapja májam volt még megnagyobbodva de akkor elhíztam most már kb 8-9 kilót fogytam
De most tényleg szarul vagyok nem tudom el dönteni hogy pszihes ez a nehezlegzes vagy tenyleg baj van a hatam is nagyon fáj meg a karom
okt. 31. 20:21
14/18 A kérdező kommentje:
Én elalvaskor szedek frontint de mamam adja egyebként már én ott tartok napközbe is szükségem lenne rá tudom hogy nem jó de ugy meg viselt ez az év hogy elkezdtem szedni…
okt. 31. 20:25
15/18 anonim válasza:
Pszichés. Ne szedd a mamád gyógyszerét,semmit nem old meg, viszont függőséget okoz. Menj pszichológushoz. A fogyáshoz gratulálok!
16/18 anonim válasza:
Nekem sok fiatal ismerosom halt meg ebben az évben engem ez viselt meg elkezdtem en is vizsgalni magam. Mindent be kepzeltem szoval mindrn vihsgalatom volt mar kardiologia koponyw mr hasi kismedrncei uh fuleszet szemeszet nogyogyaszat vervetel tukrozesek gerinc mr sziv ct... egyedul a gerint mr talaltak servet es refluxot
17/18 anonim válasza:
De igyis felek tole... marmint a szivinfarktustol... szorongok
18/18 anonim válasza:
Azért kell pszichológushoz menni, 17-es! Nem pedig szenvedni! Ezt mért nem teszed meg a 600 orvos mellett, mikor pont ezt kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!