Pontosan nőknél mik a szívinkfartus legjellegzetesebb tünetei?
Figyelt kérdés
Előtte levő napokon is jelentkeznek tünetek milyenek azok ?olyanok véleményére is kíváncsi lennék akik átestek hasonlón. Fiatal korban 20evesen elofordulhat? Tényleg lehet mellkasi fájdalom nélkül is akkor miről veszem észre? Aggódom a nagymamamnak koszorúérszükülete van hogy nem e öröklödő nálamokt. 31. 16:35
1/18 anonim válasza:
Általában gyomorpanaszoknak nézik. Húsz évesen gyakorlatilag nulla az esélyed rá. Klimax után szokott inkább a nőknél előfordulni.
2/18 anonim válasza:
Klinikai szakpszichológust keress a szorongásodra! 20 évesen, ha nem vagy élsportoló, nem kapsz infarktust! Miből gondolod, hogy a 70 éves nagymamád betegsége nálad jelentkezik?
3/18 anonim válasza:
Na, 1-es, innentől kezdve gyomorpanaszai lesznek. Holnap már olvashatjuk is a kérdést.
4/18 anonim válasza:
3# Talán holnapra azért nem esik át a klimaxon is. 😊
5/18 A kérdező kommentje:
Hát pszichiáterhez decemberre van idopontom valoban sokat szorongok. Teljesen igazatok van amugy :D de a problémám az hogy nagyon nehezen kapom a levegőt és fáj a hátam de a mellkasom nem fáj meg nem zsibbadok ezért gondoltam szívinkfartusra meg mert vérképemen emelkedett a koleszterin és nagymamamnak is az volt. Meg mély levegőket kell vennem és olyankor fáj a hátam
okt. 31. 16:48
6/18 anonim válasza:
A nőket hagyományosan védettnek tekintik. Ebből következően a kórboncnok szokta észrevenni, ha mégis az volt. Nem hiszem, hogy sokan nyilatkoznának saját tapasztalatból.
7/18 anonim válasza:
Ez hipochondria pánikkal, decemberig már bírd ki. Keress relaxációs videókat, jelentkezz autogén tréningre, és inkább pszichológus kéne, mint pszichiáter, előbb gyógyszer nélküli módszerrel kéne próbálkozni, lehet, hogy sikerül decembernél hamarabb találni. A szorongásodnak oka van, azt kell feltárni, azáltal meg is szűnik. A gyógyszer csak tünetmentesít, nem oki kezelés.
8/18 anonim válasza:
Szia én 31 éves vagyok én is mindig ettől félek pedig nekem volt már teljes kardiologiai kivizsgálásom és coronária ct-m is és minden eredményem negatív
9/18 A kérdező kommentje:
És neked is hasonlo tünetek voltak? Tavaly nekem is volt ct-m de az teljesen más miatt volt meg ekg is tavaly ősz környékén de ezek nálam 3napja kezdődtek főleg ez a nehéz légzés állandóan nagy levegőket kell vennem másképp alig kapok levegőt
okt. 31. 19:40
10/18 anonim válasza:
És mért nem mentél még el pszichológushoz, 8-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!