Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem érzem az ízeket,szagokat...

Nem érzem az ízeket,szagokat ez COVID?

Figyelt kérdés
2 napja nem érzem a kaják ízét,se szaglásom sincs. Anyu azt mondta covid de azt mondta már nem olyan a covid mint régen hanem enyhébb. szerintetek? 33/F

okt. 31. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Covid. Semmilyen mas betegseg nem okoz akut szaglas- es izvesztest. Letezik mas okbol, de az nem hirtelen jon es megy.

Ha tenyleg nem erzed, covid. De 2024-ben, mikor mar nem sulyos betegseg.

okt. 31. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél covid tesztet. Majdnem 100% hogy az. Nekem is volt egy hasonló 2 éve. De nálam elég brutál volt. Én csak a szag és ízvesztésből jöttem rá, hogy az lehet. Telefonáltam az orvosi rendelőbe, és egy elkülönített helységben végezték el az orrbadugós tesztet. Persze pozitív lett. Ilyenkor már nincs orvos, ezért tesztet venni is maszkba menj, és izoláld el magad. Kerüld azt, hogy megfertőzz másokat. Még ha nálad enyhék a tünetei, lehet másnál erősebb tüneteket produkál.
okt. 31. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Felesleges covid teszt senki nem tesztel már
okt. 31. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor mire fel született meg a kérdés???
okt. 31. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!