Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A covidnak tulajdonképpen...

A covidnak tulajdonképpen milyen maradandó károsító hatása maradt meg az emberekben? Kiderült már az oltásokkal kapcsolatban, hogy ezeknek milyen maradandó károsító hatásuk lett? Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés

okt. 29. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Nincs olyan hogy covid !

oltás van! és az oltásoknak vannak mellékhatásai amit titkolnak tehát hivatalosan nem lehet tudni hogy milyen mellékhatásai vannak

okt. 29. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Én nem vagyok ilyen fanatikus covid tagadó, mint az #1, de én is csak olyat ismerek, akinek az oltástól lett maradandó károsodása, covidtól nem.
okt. 29. 10:53
 3/10 A kérdező kommentje:
De milyen maradandó károsodása?
okt. 29. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

3.

Idegrendszeri, hormonális , auto immun stb

okt. 29. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Hát akkor itt vagyok. 20 ban lettem covidos, oltás még sehol, a covidtól megroggyant a szívem, a teherbírásom egy nulla.

Kolléga meg oltás nélkül, negyven évesen elkapott covid után, inzulinos cukorbeteg lett.

okt. 29. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

5.

és szerinted az influenza oltásban nem tudták belerakni ugyanazt a mérget?

vagy inflenze oltás se volt előtte?

okt. 29. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem. A patikában levő ampullák meg nem bántanak. Terád rádugrott egy?
okt. 29. 13:59
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

Rádugrott!

Sajnos lehetséges ez is!

Az “önterjedő” vakcinák számos kockázatot jelentenek a társadalomra nézve – beleértve a tájékozott beleegyezés végét is

[link]

A támogatók azzal érvelnek, hogy az önterjesztő vakcinák azt jelenthetik, hogy már nem kell komplex tömeges oltási programokat futtatniuk.

okt. 29. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Jujj de betört ide a nebáncsvirágos posztolási kényszer.
okt. 29. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem is oltottak 4evvel ezelott Modernát kaptam.

Nekem előtte alakult ki több betegség, agyi Cavernoma, gerincműtét, baloldali hangszalag bénulás. Ezert kérte az Orvos, hogy mindenképp oltossak. Na meg nálunk a munkahelyen is mindenki oltva lett. Voltak már előtte is felsőlégúti betegségek. Utána is. De most lettem igazoltan covidos. Fulladasos rohamaim voltak, kórházban. Hajam rengeteg kihullott. Meg azóta kicsit nehezebben veszem a levegőt. Mondjuk a levegővétel javult már vmennyit. Október elején jöttem ki a kórházból.

okt. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!