A covidnak tulajdonképpen milyen maradandó károsító hatása maradt meg az emberekben? Kiderült már az oltásokkal kapcsolatban, hogy ezeknek milyen maradandó károsító hatásuk lett? Személyes tapasztalatok?
Nincs olyan hogy covid !
oltás van! és az oltásoknak vannak mellékhatásai amit titkolnak tehát hivatalosan nem lehet tudni hogy milyen mellékhatásai vannak
3.
Idegrendszeri, hormonális , auto immun stb
Hát akkor itt vagyok. 20 ban lettem covidos, oltás még sehol, a covidtól megroggyant a szívem, a teherbírásom egy nulla.
Kolléga meg oltás nélkül, negyven évesen elkapott covid után, inzulinos cukorbeteg lett.
5.
és szerinted az influenza oltásban nem tudták belerakni ugyanazt a mérget?
vagy inflenze oltás se volt előtte?
Rádugrott!
Sajnos lehetséges ez is!
Az “önterjedő” vakcinák számos kockázatot jelentenek a társadalomra nézve – beleértve a tájékozott beleegyezés végét is
A támogatók azzal érvelnek, hogy az önterjesztő vakcinák azt jelenthetik, hogy már nem kell komplex tömeges oltási programokat futtatniuk.
Engem is oltottak 4evvel ezelott Modernát kaptam.
Nekem előtte alakult ki több betegség, agyi Cavernoma, gerincműtét, baloldali hangszalag bénulás. Ezert kérte az Orvos, hogy mindenképp oltossak. Na meg nálunk a munkahelyen is mindenki oltva lett. Voltak már előtte is felsőlégúti betegségek. Utána is. De most lettem igazoltan covidos. Fulladasos rohamaim voltak, kórházban. Hajam rengeteg kihullott. Meg azóta kicsit nehezebben veszem a levegőt. Mondjuk a levegővétel javult már vmennyit. Október elején jöttem ki a kórházból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!