Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Húgom vércukra magasodik, ez...

Húgom vércukra magasodik, ez probléma lehet?

Figyelt kérdés

Most beteg, be van lázasodva, köhög, ez ugye emelheti. Egy egészséges embernél ugye 7.8 lehet a max.

Neki volt 7.9, 8.0 és 9.0 is. Ma evés után 8.3, azután másfél órával lement 7.4-re.

Én cukorbeteg vagyok, emiatt most kb mindenki be van pánikolva h ő is.

okt. 30. 13:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Étkezés után 1.5 órával voltak a magasak mérve. Az éhgyomri cukra jó
okt. 31. 07:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem azért indokolt párszor ránézni, ha már meggyógyult. Ha csak betegen magas (és azért nem extrém magasak ezek az értékek) az nem jelenti hogy már most cukorbeteg. De előrejelzi, hogy hajlama van a 2-es típusú cukorbetegségre. Tehát egészséges életmód, plusz rendszeres ellenőrzés javasolt, hogy lehetőleg elkerülje a kialakulását és időben kiderüljön, ha mégis baj van. (Amúgy ez a családi érintettség miatt eleve indokolt tudtommal, mert örökletes a hajlam.)

(10-es vagyok)

okt. 31. 10:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
okt. 31. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!