A megfázás miatt verejtékezek ennyire?
Szombat este hőemelkedésem lett, ami vasárnap napközben, és hétfőn is vissza-visszajött. Aspirin pezsgőtabletta rendezte a dolgot.
Volt még egy enyhe orrfolyás, némi émelygés, fáradtság, izomfájdalom, torokfájás - csupa szokásos dolog.
Hétfőn voltam orvosnál, azt mondta ez vírus, így nyilván nem adott rá antibiotikumot. Holnap kell visszamennem. Vitaminokat szedek, B C D és vasat, meg mézes teát, ilyesmi.
Ami zavar az az, hogy elkezdett menni a hasam kedd reggel, napközben is volt problémám ezzel, és éjszaka annyira verejtékezek, hogy pólót kell cserélnem, mert annyira vizes mintha a mosógépből szedtem volna ki.
Ma reggel is ment a hasam, kétszer is, azután lementem a kocsihoz és egyszerűen a legkisebb mozgástól is átizzadom a fölsőmet.
A torkom már nem fáj, hőemelkedés sincs, van helyette hasmenés, izzadás meg gyengeség.
Ugye ez az erős verejtékezés el fog múlni, és most csak a fertőzés miatt olyan, mintha folyton egy lavór vízben ülnék? Nagyon zavaró és kellemetlen.
Köszi.
Köszi!
Az 1. válaszolótól kérdezném: nektek is ilyen extrém volt a verejtékezés? Az oké, hogy megfázáskor izzad az ember, de ez már kriminális mérték. Egyszerűen nyirkos a bőröm, rettentően zavar.
Az orvos nem csinált tesztet, pedig régen csináltak mindig. Azt hiszem veszek most a patikában.
Köszi mindenkinek!
Akkor csendben olvadozok tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!