Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A megfázás miatt verejtékezek...

A megfázás miatt verejtékezek ennyire?

Figyelt kérdés

Szombat este hőemelkedésem lett, ami vasárnap napközben, és hétfőn is vissza-visszajött. Aspirin pezsgőtabletta rendezte a dolgot.

Volt még egy enyhe orrfolyás, némi émelygés, fáradtság, izomfájdalom, torokfájás - csupa szokásos dolog.

Hétfőn voltam orvosnál, azt mondta ez vírus, így nyilván nem adott rá antibiotikumot. Holnap kell visszamennem. Vitaminokat szedek, B C D és vasat, meg mézes teát, ilyesmi.

Ami zavar az az, hogy elkezdett menni a hasam kedd reggel, napközben is volt problémám ezzel, és éjszaka annyira verejtékezek, hogy pólót kell cserélnem, mert annyira vizes mintha a mosógépből szedtem volna ki.

Ma reggel is ment a hasam, kétszer is, azután lementem a kocsihoz és egyszerűen a legkisebb mozgástól is átizzadom a fölsőmet.

A torkom már nem fáj, hőemelkedés sincs, van helyette hasmenés, izzadás meg gyengeség.

Ugye ez az erős verejtékezés el fog múlni, és most csak a fertőzés miatt olyan, mintha folyton egy lavór vízben ülnék? Nagyon zavaró és kellemetlen.

Köszi.

okt. 30. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A covid csinált ilyen nálam, kollegáimnál is. A hasmenés is erre utal. Persze, el fog múlni, jobbulást!
okt. 30. 12:12
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, lehetséges meg meleg is van.
okt. 30. 12:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az 1. válaszolótól kérdezném: nektek is ilyen extrém volt a verejtékezés? Az oké, hogy megfázáskor izzad az ember, de ez már kriminális mérték. Egyszerűen nyirkos a bőröm, rettentően zavar.

Az orvos nem csinált tesztet, pedig régen csináltak mindig. Azt hiszem veszek most a patikában.

okt. 30. 13:29
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
90%
#3: Nem tőlem kérdezted, de anno nekem is volt ilyen, mikor már elmúlt a betegség és jól is voltam, akkor nekem is nyirkos volt a bőröm még kb. 1 hétig, nekem a covid PCR teszt negatív lett akkor és izzadtam is rendesen, sőt még a vérkép is rossz lett. 1 hét múlva meg semmi, mintha elvágták volna.
okt. 30. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég én is átestem ezen. 1 napig lázas voltam, utána még 1 hétig én is eléggé izzadtam meg hőhullámaim voltak.
okt. 30. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Akkor csendben olvadozok tovább :)

okt. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!