Van összefüggés a betegségek és kultúrák között?
Figyelt kérdés
Itthon egy náthába mindenki bele akar halni néha, de pl elég sokat jártam téli időszakban közel kelet, Törökország, de akár még Angliában is megfigyeltem hogy nem foglalkoznak egy náthával, nem tekintik betegségnek az orrfolyást. Most jöttem vissza pl Isztambulból egy nemzetközi kiállításról, és ott mindenki meg volt kb fázva, de senki nem mondta magát betegnek.okt. 21. 09:45
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Persze, ez összefügg. Van ahol pl. elmész orvoshoz és 38 testhő alatt antibiotikumot sem írnak fel. Csak nálunk van ez, hogy minden hülyeségre gyógyszert, vitamint meg nyomelemeket kell szedni,másról sem szólnak a reklámok, csak hogy meghalsz kb., ha nem szeded a cuccot, már a fáradékonyság is szívprobléma a reklám szerint, agyrém.
2/2 A kérdező kommentje:
Kb igen ezt látom én is, amit pontosan írtál, bár nem értem miért kell ágyúval lőni egy náthára...
okt. 21. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!