Akinek emelkedett cukorra és a 3 havi értékre diétat mondott az orvos, de nem ment vissza az érték gyógyszeres lett? Gyógyszerrel mik a tapasztalatok? Többi lent..
Figyelt kérdés
Diétát írt elő, mondott egy-két dolgot, keressek dietetikust? Van akinek gyógyszer lett a vége? Érdemes elkerülni? Mik a tapasztalatok? Már most tudom, hogy nehezen fogom tartani, elég rendszertelenül eszem, stresszes vagyok, nyilván péksütit és társait hanyagolom ezentúl.okt. 30. 11:11
1/17 Ypszilon1980 válasza:
Alapból nem is értettem soha, hogy hogy lehet egy diabéteszt dietetikus bevonása nélkül kezelni. Ez az orvoslás részéről alap kellene legyen.
2/17 A kérdező kommentje:
Azért mert ez még nem az. Emelkedett, vannak tünetek, a 3 havi is magasabb, de ez még nem egyértelműen cukorbetegség.
okt. 30. 12:17
3/17 A kérdező kommentje:
Ezért mondta egyelőre a diétát.
okt. 30. 12:21
4/17 Ypszilon1980 válasza:
Persze, de nem is javul, ami a jövőre tekintve csak rosszabb lesz, az étkezést meg írtad, hogy nehezedre esik betartani, ez mindenképpen szakembert indokol. Alapból én gyógyszer ellenes szoktam lenni, csak a legvégső esetben szedek be akármit is, de van amikor nem kerülhető el. Hogy ez ebben az esetben mennyire szükséges, azt az orvosod tudná megmondani.
5/17 anonim válasza:
Egyelőre próbáld a diétát.
3 hónap múlva, ha nem javul, diabetikus.
Én 17 éve szedem a gyógyszert, normál értéken tart.
6/17 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy akinek emelkedett mar azt nehez szerintem kordaban tartani. Még diétaval is. Ezt nem azert mondom, hogy most fektelenul eszem majd ( tovabbra is)
okt. 30. 12:31
7/17 A kérdező kommentje:
Utolsó megkérdezhetem, hogy milyen értékre kaptad es melyik gyógyszer illetve van e mellékhatas? Azert a hasmars eleg durva+egyebek illetve a gyogyszer mellett Te dietazol?
okt. 30. 12:33
8/17 A kérdező kommentje:
Most elmennék diabetikushoz, de oda beutaló kell gondolom. Gondolom a doki elégnek tartotta a diétát, de azert ez nem olyan egyszerű annak aki soha nem diétázott. És most 1-2 kg le is ment.
okt. 30. 12:35
9/17 anonim válasza:
Nekem még a 3 havi is normális volt, csak a terheléses volt magasabb. Először diéta sport, bár el kell ismernem, nem tökéletesen tartottam, de nem segített. Most már rendesen tartom, de gyógyszert is kaptam, mert babát akarok. Így sokat javultak a tünetek nekem.
10/17 A kérdező kommentje:
Terhelesest erre nem csinalnak azt mondta a hazidoki.
okt. 30. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!