Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Belső aranyér??

Belső aranyér??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem vagyok kezdő a témában, mert már kb. 15 éves koromban volt először aranyerem, de az külső volt, anyám tudta mit kell tenni, aztán valami kenőccsel szépen eltűnt. Hát azóta nagy ritkán visszajött, és volt olyan agresszív periódus, hogy azt hittem már semmi sem segít, aztán egyszer csak elmúlt. Már szerintem inkább belső van, mert az nyúlik kicsit kifele, ha kinyúlik, de többnyire bent van. Most már 2. hete, hogy megint előjött, de most brutál viszketéssel, sosem viszketett azelőtt, nem is tudtam mi az az aranyér viszketés, amikor írták a tünetek között. Egyik napról a másikra fájt és viszketett lent, aztán rájöttem, hogy valamitől talán begyulladt (elég hektikusak a heteim..), vettem kenőcsöt, jobb lett, a fájdalom eltűnt, vérezni sosem vérzett korábban sem, egy cseppet sem, és fájni már nem fáj, de akármilyen kúpot, kenőcsöt használok, a viszketés jön-megy, és már nem tudom mit tegyek, ilyen még nem volt. Pár napja kúppal már azt hittem elmúlt, mert nappal nem éreztem, most megint itt ülök, és megint viszket, kicsit ilyen maróan, nem az a "kellemes" viszketés.. Férgem tuti nincs vagy ilyesmi, mások a tünetek, és látom is az aranyeret, hogy befele van. Végbélrepedéshez vérzést és nagy fájdalmat írtak, tehát ezt is kizárnám. Reparonnál tartok jelenleg, de úgy tűnik ez sem tett csodát egyelőre. Tudom fontos a sok víz stb, most nagyon rajta vagyok+rostok, de annyira lenyom lelkileg ez az egész, mintha házhoz lennék kötve, és minden percet pihenni próbálok, hogy végre eltűnjön, és már nagyon kezdem unni.:(

Tapasztalatok?

23/L

okt. 29. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha elmennél proktológushoz, aki meg tudja vizsgálni és kizárni a komolyabb gondokat. Ha tényleg aranyér akkor segíthet ha wc után megmosakszol, illetve a műtét, ha már olyan állapotban van.
jan. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!