Stressz okozhatja az aranyeres vérzést?
Több éve volt kolonoszkópia, akkor 2 hármas stádiumú és egy eggyes stádiumú belső aranyeret állapítottak meg.
Az egyik 3-ast, ligatúrával eltávolították.
Azt mondta a doki, hogy még a többi fájhat, vérezhet.
De ennek már vagy 5 éve, és kb. fél éve se nem fájt, se nem vérzett, semmi.
Most, sajnos elromlott az autóm, a szerelő lebetegedett, én meg itthon ragadtam egy rossz lehajlás miatt.
Már vagy 5 napja fekszem, semmi megerőltető, és tegnap este megint volt egy kis vérzés.
Azóta kétszer voltam wc-n, de semmi vérzés.
Reparon kúpot, és krémet használok.
A baj az, hogy azt hiszem, mert hipochonder vagyok, hogy ez csak daganat lehet. Illetve miért kezdett pont most vérezni, ha eddig nyugalomban volt? Arra is gondoltam, hogy a kocsi miatt rengeteget idegeskedtem, esetleg azért? A daganat sem mindig vérzik, azt olvastam. Csak félek megint kolonoszkópiára menni. Köszönöm, hogy elolvastad!
Mindenképpen megkell nézetni, ha nem javul. Egyébként nem tudom, hogy milyen autód van vagy mennyire problémás, de akkor itt egy kis segítség. Felesleges ennyire idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!