Aranyerem lenne, vagy valami más?
Figyelt kérdés
már több hónapja érzem amikor mosdóba megyek elvégezni a dolgom, hogy fáj, (kívül, pont a végbél nyílásánál). nem minden alkalommal érzem, inkább ilyen visszatérő dolog, csak néha kb három hetente egyszer elkezd fájni wczés közben, később viszketni aztán pár nap után elmúlik. nem tudom hogy ez aranyér-e, reménykedem benne hogy nem rák. mindenképpen elmegyek vele orvoshoz, csak jelenleg külföldön vagyok és jövő héten érek csak haza, addig meg örlődöm itt magamba hogy vajon mi lehet ez.
16/L
2023. máj. 8. 23:27
1/3 anonim válasza:
Lényegében kizárt, hogy rák lenne. Enyhe aranyér vélhetően. Igyál többet (másfél-két litert), fogyassz rostosat. Lazítsd a székletet. Az orvos is ennyit fog mondani vélhetően.
2/3 anonim válasza:
A széklet állagától is függ, de biztosat csak orvosi vizsgálat tud mondani.
3/3 anonim válasza:
Írtam neked privatot pár naoja, de ha nem válaszolsz, nem tunik komolynak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!