Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Láz,influenza miatt elmarsd...

Láz,influenza miatt elmarsd műtét?

Figyelt kérdés
Kedd lenne műtétem,de beteg lettem.Altatnának is,menjek be így hétfő,vagy küldjem be párom(lehet fertőző)és adnak új időpontot?
okt. 25. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Így sajnos elmarad, pláne, hogy altatás lenne, nem szoktak ilyenkor kockázatot vállalni. Neked is nagyobb szívás lenne a felépülés, műtét után láz, influenza nélkül is kell a tested összes ereje a gyógyulásra.

Hívd fel őket hétfőn.

Jobbulást!

okt. 25. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
El fog maradni. Mihamarabb hívd fel az orvosod.
okt. 25. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Ok,köszönöm.

Mikor műtétet beszéltük is volt olyan,akit valamiért hazaküldtek,meg nem veszem el mástól lehetőséget,ez olyan műtét amire 3hót kellett várni,gondolom írnak ki más időpontot műtétre.

okt. 25. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van. És téged is beraknak majd egy lebetegedett helyére. Én is így jártam, min te pár éve.
okt. 25. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Ok,köszi.

Elég lelkis vagyok,nézem más szemszögéből is a világot.

Ha pár hót bukok az se baj,vállműtét,kiment 5ször vállam már,s raknak be horgonyokat,hogy többet ne legyen ficam,bár 22év alatt volt összesen 5,nem is lenne muszáj.

okt. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!