Gyomorrákom van?
36 vagyok, 3 hónapja volt egy daganat a köldökömben, azt köldöksérv néven megműtötték. Rá egy hónapra elkezdtem enyhe fájdalmat érezni a köldökömnél, de azt hittem még idő kell a gyógyulásra. A háziorvosom ultrahangozott, azt mondta minden rendben maradjak otthon 1.5 hónapig (de közvetlen műtét előtt is volt ultrahang akkor is minden rendben volt holott látta ott a daganat a köldök oldalán)
Mivel enyhe panaszom volt úgy voltam vele vagy elmúlik vagy várok vele még, itthon kicsit jó volt feltöltődni a munkahely nélkül.
Viszont már nagyon zavart a dolog ezért kértem beutalót sebészhez/belgyógyászhoz (nem jut eszembe a speciális neve), hétfőn megyek és biztosan gyomortükrözéssel kezdjük
Tegnap gyomorégésem volt, teltségérzésem van 3 napja, állandósult tompa fájdalom a köldök két oldalán. Talán 1/másfél kilót vesztettem az elmúlt 3 napban, minimálisan mintha gyengült volna a nyelésem
Ez már lehet előrehaladott gyomorrák?
Ugye nem gondolod, hogy nem vették volna észre a műtéti kivizsgáláskor és a műtét során?
A gasztroenterológus után javaslom a pszichiáter felkeresését.
Nem volt műtéti kivizsgálás. A daganat a köldökömben egy idő után erős fájdalmat okozott és menni sem tudtam, akkor mentőt hívtam
Bevittek sűrgősségire, ott visszaakarták nyomni ! de üvöltöttem a fájdalomtól. Akkor a doki mondta később műtenek
Átlagtól jóval kisebb daganatról volt szó, kis bemetszést csinált, "nem nézett körbe a hasamban" rákra gyanakodva.
A köldöksérv nem daganat, és nincs köze a gyomrodhoz. Gasztroenterológus biztos nem kezd gyomortükrözéssel,1 kiló meg simán ingadozik felnőtteknél, még egy napon belül is.
Előrehaladott gyomorráknál te már a földön fetrengenél, az nem egy gyomorégés.
Gasztroenterológus, ezt a szót kerestem. De ha nem akar gyomortükrözést, akkor mit csinál?
A háziorvosom a köldököm környékét hónapokig nyomkodta és nézegette, ettől nem lett jobb. Az állandó tompa fájdalmat, teltségérzetet csak ki kell vizsgálni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!