Az ujjbegyemen volt egy kis barna csík amit tűvel megpiszkáltam, lehet baj?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt egy kis barna vékony csík lett az ujjbegyemen, amit tűvel napokig piszkáltam mert azthittem hogy egy szállka, egyre nagyobb lett és hamar egy anyajegyé alakult ki.
Nos ez évek alatt nőtt, már egész nagy lett, időnként ránéz egy bőrgyógyász, de nem lehet baj? nem rákosodott el mert tűvel piszkaltam?
okt. 20. 12:11
1/3 anonim válasza:
Sürgősen mutasd meg egy bőrgyógyásznak.
(nekem egy 30 éve meglévő, nem is anyajegy, egy lencse nagyságú májfolt vagy nem tudom minek nevezzem, egyszer csak melanoma lett)
2/3 A kérdező kommentje:
Mint írtam időnként nézi bőrgyógyász
okt. 20. 12:49
3/3 anonim válasza:
Jó hogy itt rakerdeztel, valószínűleg itt jobb infókat tudunk mondani, mint egy bőrgyógyász, aki ránéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!