Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5.1 helyett 5.5 a kálium...

5.1 helyett 5.5 a kálium szintem nagyon nagy baj ? A háziorvos nem mondott rá semmit.. aggódom.

Figyelt kérdés
okt. 18. 10:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megjött a mai vérvételem az tökéletes 4.5 a kálium :) valószínüleg akkor a csipsz volt éjszakára a ludas a reggeli vérvételnel szerdán
okt. 18. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Javaslom egy pszichológus felkeresését, mert az, hogy erre annyira ráfeszültél, hogy a SÜRGŐSSÉGIRE akartál menni nem normális...
okt. 18. 18:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Voltam már de köszi
okt. 18. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a laborban a vesefunkciód is beszűkült, akkor valószínűleg kevés folyadékot viszel be. Ilyenkor nem szűr rendesen a vese és a káliumot sem választja ki megfelelően. Ez nem jelenti azt, hogy vesebeteg vagy. Mindig figyelj oda a folyadékbevitelre!
okt. 18. 19:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen ma ugy vették le a vért tegnap sok vizet ittam es jo lett az eredmenyem 4.5 :)
okt. 18. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!