Milyen vírus van most?
Figyelt kérdés
Megyek orvoshoz, lázas vagyok 38.9 és fáj a torkom is... Érdekes egy csomó ismerősöm ugyanígy van. Lehet influenza?okt. 18. 05:38
1/7 anonim válasza:
Most? Mindenféle van, én már 3 hete benne vagyok, 2 hétig masszívan beteg voltam, most szakadozik.
2/7 A kérdező kommentje:
Bakker... Nem vagyok beteges típus, de augusztusban ugyanígy voltam, pedig évek óta nem voltam beteg. :/
okt. 18. 06:24
3/7 anonim válasza:
Dettó... szeptemberben is elkaptam valamit, amitől arcüreggyulladásom lett, éppen kigyógyultam, amikor beleestem a mostaniba.
Jobbulást!
4/7 A kérdező kommentje:
Neked is!
okt. 18. 07:09
5/7 anonim válasza:
Valami gyomorvírus is van? Nekem tegnap a gyomrom fájt, ma a hasam ment és hanyingerem van.. :(
6/7 A kérdező kommentje:
Gyomrommal nincs baj, szóval nem tudom. Igazából már jobban is vagyok, nincs lázam. Orvos csinált covid tesztet délelőtt, elvileg covidos vagyok... Amiben lehet valami, mivel előző 2 alkalommal is 1 napig tartó nagy láz volt csak a tünetem, más nem. Aztán kitudja, nem bízok már ezekben a tesztekben sem.
okt. 18. 17:36
7/7 anonim válasza:
En jul-ban voltam igy, lazzal kezdodott. Aztan hadd ne mondjam mivel folytatodott. Iszonyu kohoges, gyengeseg, soha bem voltam ilyen szarul. Aug-ban mar csak egy “laza natha”..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!