Lehet valaki középiskolai tanár hipertóniával?
Nemrég tudtam meg, hogy lesz üzemorvosi vizsgálat, megállt bennem az ütő. Én azt hittem, ez irodai munkának minősül. K.rvára be vagyok tojva, erre tettem fel az életem, 6 évet tanultam érte, a félévek elfogytak, mást nem tudok kitanulni ingyen.
A jogsit bukom, de az nem számít.
175/97 a vérnyomásom.
12: ja és én el tudok képzelni még egy intracranialis aneurysma rupturát is:D nincs baj a képzelettel
azzal van baj, ha nem hagyják, hogy saját felelősségre cselekedjek:)
Elhiszem, hogy úgy érzed, így "üzemelsz" jól, de ez csak annyit jelent, hogy a szervezeted kompenzál. Ha elkezded szedni a vérnyomás csökkentőt, néhány hét alatt hozzászoksz az alacsonyabb vérnyomáshoz és azzal is pont ilyen jól fogsz "üzemelni".
Egyébként nincs igazad. Hagyják, hogy saját felelősségre cselekedj, senki sem fogja lenyomni a torkodon a gyógyszert. Legfeljebb a munkaadód nem fogja engedni, hogy dolgozz, mert ha a magas vérnyomásod miatt a munkahelyeden ér valamilyen baleset, akkor az az ő felelőssége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!