Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet valaki középiskolai...

Lehet valaki középiskolai tanár hipertóniával?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy lesz üzemorvosi vizsgálat, megállt bennem az ütő. Én azt hittem, ez irodai munkának minősül. K.rvára be vagyok tojva, erre tettem fel az életem, 6 évet tanultam érte, a félévek elfogytak, mást nem tudok kitanulni ingyen.

A jogsit bukom, de az nem számít.

175/97 a vérnyomásom.

okt. 14. 14:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Nekem marad így
okt. 14. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
De büszke leszel te egy sztókkal félbénán a kakás pelusban. Ha belülről szétnyíratod az ereidet, az nem csak szép gyors halált hozhat, hanem qva sok szenvedést is. Fizikát ne is taníts, ha azt a turbulens áramlást, ami egy biológiai membránt felnyit és szétreszel, nem tudsz elképzelni.
okt. 14. 17:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy nekem jeles diplomám van. Az orvosnak meg elképzelhető, hogy elégséges.
okt. 14. 17:41
 14/19 A kérdező kommentje:

12: ja és én el tudok képzelni még egy intracranialis aneurysma rupturát is:D nincs baj a képzelettel

azzal van baj, ha nem hagyják, hogy saját felelősségre cselekedjek:)

okt. 14. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, úgy gondolod, hogy csak az orvosnál ennyi. De az osztály sem egy nyugodt környezet, ott is lehet ennyi. Ha pedig feldühít egy pimasz kölyök, akkor megüthet a guta. Jobb, ha ezt megelőzöd.
okt. 14. 20:01
 16/19 A kérdező kommentje:
oksi
okt. 14. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Huh hat ez nagyon veszélyes majd valami kis takony felidegesit azt felrobban a fejed
okt. 15. 01:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy úgy érzed, így "üzemelsz" jól, de ez csak annyit jelent, hogy a szervezeted kompenzál. Ha elkezded szedni a vérnyomás csökkentőt, néhány hét alatt hozzászoksz az alacsonyabb vérnyomáshoz és azzal is pont ilyen jól fogsz "üzemelni".

Egyébként nincs igazad. Hagyják, hogy saját felelősségre cselekedj, senki sem fogja lenyomni a torkodon a gyógyszert. Legfeljebb a munkaadód nem fogja engedni, hogy dolgozz, mert ha a magas vérnyomásod miatt a munkahelyeden ér valamilyen baleset, akkor az az ő felelőssége lesz.

okt. 15. 05:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Felhívtam a háziorvost, 6 hónapig életmódváltás kell, vérnyomást ellenőrizni. Ha félév alatt nem javul, akkor beutal a kardiológiára.
okt. 15. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!