Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandóan fázom de minden...

Állandóan fázom de minden eredményem jó?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok és nyáron is képes vagyok pulóverben lenni, de szeptembertől májusig pokol az élet. Ha 25 fok alá csökken a hőmérséklet vacogok. A munkahelyemen már közröhej tárgya vagyok, 2 zokni, csizma, hosszúnadrág, trikó-hosszúujjú-pulcsi-mellény kombóban ülök a radiátor mellett.

Minden eredményem jó, vérvétel hibátlan, pajzsmirigy rendben, szedek vitaminokat, egészségesen étkezem, imádom a gyümölcsöt zöldséget. Sportolok, így az étrendem fehérjedús.

Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, mindig is fázós voltam de az utóbbi 1-2 évben néha már sírni tudnék egy őszi reggelen

Egyszerűen ilyen vagyok vagy lehet valami oka? Hova menjek még hogy kiderítsem?

okt. 12. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen emberek ha ez a helyzet akkor nem lehet mit tenni. Tesom exe anno nyáron fekete melegítőben meg puloverben volt velunk a napon 30 fok körul egy szem izzadság nélkul... és még kövér is volt egy kicsit.

hány kilo vagy milyen magas és kb mennyire vagy zsíros?

Lehet venni aksis füthetö dolgokat, mellény zokni nadrág stb amikkel kellemes 30-40 fokoz tudsz magadnak csinálni akkor kevesebb ruha is elég ls mobilisabb is leszel. Valami jol szigetelö ruhat mellé és jol is vagy:)

okt. 12. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az orvosi vizsgálat nem mutatott ki semmi rendellenest, akkor ez alkati sajátosság, úgy mint nálam. Még egy ok lehet. Elegendő e éjszaka a pihentető alvás, ha nincs a kellő pihenés, akkor is fázhat valaki. Nálunk még nincs is fűtés az irodában, volt hogy vastag dzsekiben dolgoztam, annyira fáztam. 32/N
okt. 12. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik napszakban sportolsz? Esetleg ha reggelre is beiktatsz néhány gyakorlatsort, nem javít a helyzeten?
okt. 13. 16:27
 4/4 anonim válasza:
ilyen b*zi időben én is fázom, 35 fok körül szuperul vagyok és a 40 fokot is kiválóan bírom... ellenben nekem 25 alatt már hideg van. Nekem sincs semmi bajom csak utálom ezt a retkes hideget.
okt. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!