Tramadol és kodein kombót vettem ma be. Lehet bármi bajom tőle?
Figyelt kérdés
szept. 29. 13:22
11/13 anonim válasza:
Hát én simán kaptam háziorvostól Tramadolt izületi fájdalomra, mert gyomorfekély miatt a nem szteroid gyulladásgátlók ellenjavaltak. Elhúzódó köhödésre is kaptam már kodinep-et. Azért ezek egyike sem tartalmaz olyan mennyiségben morfint, amitől kábítószernek minősülne. Ha annyit veszel be belőle amitől beállsz, akkor már a légzésleállást is kockáztatod.
12/13 anonim válasza:
Hát ha tényleg nincs más opció akkor súlyos fájdalmakra megszerezhető
13/13 anonim válasza:
11 ki a háziorvosod, add meg a számát :D
Nekem reumatológus hosszas kiserletezgetes után írta fel a tramadolt, elviselhetetlen fájdalmakra. És mindig meg kell várnom a kontroll időpontot, volt hogy nem volt a doktornő és a háziorvos mondta hogy sajnos meg van kötve a keze, nem írhatja fel.
Ugyanez a rivotrillal, xanaxot, frontint írhat, rivotrilt csak pszichiáter.
Kodeint még sosem írtak nekem, pedig voltak durva kohogéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!