Az infektologiára ha befektetnek mire kell számítani?Tele van aftákkal a garat, nyelvgyök.Adtak ugyan gyógyszert de alig bírok nyelni, kínkeserves minden korty. Pedig kell, mert a gyógyszert nem tudom másképp lenyelni.Szenvedek.
A nyelvgyöki mandulák is be tudnak gyulladni. Én vennék a patikában Rhinathiol Cold-ot, az csökkenti az orrdugulást. A bevált száj és torok fertőtlenítő szopogatós tabletták is segíthetnek a fájdalom ellen.
A mai világban hol fektetnek be egy aftás torokgyulladással? Csak kérdem, nekem 2x volt életemben, rohadt fájdalmas, napokig inni is alig tudtam, de eszembe se jutott volna emiatt kórházba menni....
Fájdalomcsillapító pl. flector rapid vagy cataflam, lidokainos strepsils.
Fül Orr gége ambulanciám voltam, ott mondták ha nem birom lenyelni akkor menjek a Sürgősségire, infektologiára Ráírták az ambuláns lapra is.
A vizet is alig bírom lenyelni. Enni se. Minden visszajön. Nekem egy hangszalagom mozog a baloldali gége fél es hangszalag bénult. Ezért mondták. Mert így is kevesebb a levegőm.
S ha rámegy a fertőzés a gégémre is megfulladok.
Akkor itt nem kapok választ milyen az infektologiai osztály, mire lehet számítani?
Az orrom meg totál száraz ezért dugul.Sajnos a nyaki műtétem óta ilyen.
Szóval ilyen menta egyéb illóolaj stb Kizárt főleg most.
Mometason Sandozt használtam egy ideig aztán már csak ritkán.
De most volt fiberoszkopos vizsgálat a csővel mindenhova benéztek és az sebesítette ki.
Mielőtt orvoshoz mentem tudni kell hogy már egy honsoja kínlódtam torok es gége gyulladással két sorozat antibiotikumot szedtem be utána nsaid gyulladáscsökkentőt.
Aztán most tombolnak az afták a garatban es nyelvgyökben.
A szám is kifakadt egy helyen es másik oldalt is érzem.
Sz@rul vagyok na.
Sok f@st átéltem van agyi Cavernomak is, volt epilepszia amire szintén gyógyszert kell szedni. S hát ugye a gerincműtét es hangszalagbenulás. Mindkettő bénult egyik jött helyre. De azóta is gyengébb.
Így most nagy a para
Van itt olyan aki tudja kik fekszenek azon az osztályon?.
Mennyire rossz? Elviselhető?Kell félni?
Neurológian mar kellett bent feküdnöm, amíg nem jött a keményebb sztrókos addig bírtam. Utána nem.
Nem vágyom a kórházra csak aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!