Nagyon náthás vagyok, esetleg tudnátok valami otthoni módszert arra hogy ne legyen bedugulva az orrom? 😷🤧
Én durván allergiás is vagyok, szóval az elmúlt kb. 30 év alatt volt alkalmam praktikákkal kísérlerezni... Ami nekem segíteni szokott: meleg tea, erős mentolos cukor, "Nózi" stift (bár az annyira nem otthoni, de kb. mindenhol kapni.
Ja, és poén, de az orális szextől is ki szokott dugulni, gondolom győz az életösztön 😂
Nincs mit tenni, muszáj orrcseppet vegyél! En is azt használok! Anelkul nem tudok élni! Függök tőle, 2-3 szor használom 1 nap!
Van h ejjel arra ebredek, hogy tátott szájjal alszom, mert be van dugulva az orrom!
Szerencsére mindig kéznél az orrcsepp! Maskepp megbolondulnák!
Nem tudnák vissza aludni!
Vigyázz a sprayvel, tényleg tartsd be, hogy max 5 napig, mert rászokik az orrod. Én egyszer megfáztam 3 hétre nagyon csúnyán, akkor rászoktam és utána egy hónap volt mire le tudtam tenni teljesen. (Ha mégis rászoksz, akkor tudom ajánlani azt, hogy orrlyukanként szokj le róla. Szóval egyikben ugyanúgy használd tovább, míg a másikban hagyd abba. Így mindig lesz egy orrlyukad, amin tudsz levegőt venni).
Nekem ami még be szokott jönni: orr átmosás (van direkt erre kis kannám), gőzölés (ezt meleg zuhannyal szoktam megoldani), meleg töltött zokni (rizzsel vagy sóval megtöltve. Lehet mikrózni is) - felmelegítem a töltött zoknit és utána ráteszem az arcomra. Illetve orr alá kenve Wick Vaporub vagy Tigerbalm is be szokott jönni.
Ezen felül nagyon fontos, hogy igyál sokat, mert akkor tud igazán folyni a taknyod, és nem sűrűsödik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!