Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Reflux esetén Itopride gyógysz...

Reflux esetén Itopride gyógyszerrel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Ha igen, kb mennyi idő után kezdett el hatni a gyógyszer?

Epés refluxom van de sajnos semmi gyógyszer nem segített eddig.

szept. 24. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mik voltak a tüneteid?
szept. 27. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem se segít semmi, már nem bírom tovább!
nov. 4. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Domperidon-EP nevű gyógyszert írtak fel, semmit nem használ. Evés után legszívesebben kihagynám amit megettem. Jön fel egy okádék íz tulajdonképpen egész a következő evésig. És persze igyekszem enni mert legalább addig nem érzem míg eszek. De így azt hiszem nagyon el fogok hízni. Már így is 115 kiló vagyok. Legszívesebben hány név az egésztől. Undorodom magamtól és mindentől.

Nem tudom hogy van-e valaki akinek valami használt, de akkor jelentkezzen!

nov. 4. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Hánynék*
nov. 4. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinten! 2.hete szedem,de komolyan gondolkodom,hogy visszaterek a Cerucal tablettahoz, korábban az segített rovíd idő alatt a problémamon. Az Itopride-ot ajánlják,mert a Cerucal-lal szemben, az "nem okoz" hosszú kezelés esetén súlyos problémákat. Kíváncsi leszek, hogy az 1 hónapos kezelés alatt változik-e.( 1 pont a Cerucal-nak.)
nov. 17. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!