Milyen az ha valakinek a pajzsmirigyén végeznek ultrahang vezételt biopsziát?
Figyelt kérdés
Kell ahhoz fájdalomcsillapitás vagy csak épp egy kis szuri? Egy solid képlet ábrazolodik egy cisztában ami 13mm. Nem tudni mi az..szept. 20. 13:48
1/10 anonim válasza:
A szúrást gyakorlatilag nem érzed (ha vékony tűs). A mintavétel a kellemetlenebb, de nem tart hosszú ideig. Nem fáj, csak rossz érzés.
2/10 A kérdező kommentje:
Miert, van vastag tűs is?
szept. 20. 15:58
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Van, az a core biopszia, de szerintem azt pajzsmirigynél nem alkalmazzák. Nincs érzéstelenítés, egy szúrás, nekem nem volt, de állítólag nem jár nagy fájdalommal.
4/10 A kérdező kommentje:
Megcsinálták. Valójában még annyira sem fáj mint egy injekció. Igen, ezek vekony tűvel történnek.
okt. 1. 22:38
5/10 anonim válasza:
Mi történt? Remélem nem lett rossz eredményed.
6/10 A kérdező kommentje:
Jó eredmény lett. Nem malignus. Valójában a biopsziával le is szivták egyben a folyadékot. De hogy a szolid részt eltalálták e a tűvel..abban nem lennék biztos, mert a szavaiból azt vettem ki hogy nem látja, az ambuláns lapon meg azt irta hogy látszódik vagy látszódott egy terime. Most akkor bogózd ki. A göb sok embernek van.. az semmit nem jelent még. Most majd megmondják hogyan tovább, kell e vele foglalkozni
okt. 16. 09:51
7/10 anonim válasza:
Van bármilyen tüneted/nyaki elváltozás?
Drukkolok, minden rendben legyen!
8/10 A kérdező kommentje:
Semmi elváltozás nincs. Hacsak nem be vagyok kissé rekedve, de az a poralergia miatt van, a kettőnek nincs egymashoz köze. A rekedtség korábban is volt a portól, es nehezen múlt
okt. 16. 12:33
9/10 anonim válasza:
Miből derült ki hogy mintavétel szükséges? Ultrahangon már mondták?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen az ultrahangon javasolták..
okt. 17. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!