Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen az ha valakinek a...

Milyen az ha valakinek a pajzsmirigyén végeznek ultrahang vezételt biopsziát?

Figyelt kérdés
Kell ahhoz fájdalomcsillapitás vagy csak épp egy kis szuri? Egy solid képlet ábrazolodik egy cisztában ami 13mm. Nem tudni mi az..

szept. 20. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szúrást gyakorlatilag nem érzed (ha vékony tűs). A mintavétel a kellemetlenebb, de nem tart hosszú ideig. Nem fáj, csak rossz érzés.
szept. 20. 13:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Miert, van vastag tűs is?
szept. 20. 15:58
 3/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van, az a core biopszia, de szerintem azt pajzsmirigynél nem alkalmazzák. Nincs érzéstelenítés, egy szúrás, nekem nem volt, de állítólag nem jár nagy fájdalommal.
szept. 24. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Megcsinálták. Valójában még annyira sem fáj mint egy injekció. Igen, ezek vekony tűvel történnek.
okt. 1. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi történt? Remélem nem lett rossz eredményed.
okt. 15. 17:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó eredmény lett. Nem malignus. Valójában a biopsziával le is szivták egyben a folyadékot. De hogy a szolid részt eltalálták e a tűvel..abban nem lennék biztos, mert a szavaiból azt vettem ki hogy nem látja, az ambuláns lapon meg azt irta hogy látszódik vagy látszódott egy terime. Most akkor bogózd ki. A göb sok embernek van.. az semmit nem jelent még. Most majd megmondják hogyan tovább, kell e vele foglalkozni
okt. 16. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Van bármilyen tüneted/nyaki elváltozás?

Drukkolok, minden rendben legyen!

okt. 16. 10:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi elváltozás nincs. Hacsak nem be vagyok kissé rekedve, de az a poralergia miatt van, a kettőnek nincs egymashoz köze. A rekedtség korábban is volt a portól, es nehezen múlt
okt. 16. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Miből derült ki hogy mintavétel szükséges? Ultrahangon már mondták?
okt. 16. 16:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen az ultrahangon javasolták..
okt. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!