Aki ért a pajzsmirigy ultrahang vizsgálathoz! Hogy néz ki a gyulladt pajzsmirigy (Hashimoto) és hogy az egészséges? Hasonlítsd össze légy szíves a kettőt. Hashimoto-thyreoiditis.
Hashimoto betegségem van. Semmi sem látszik (még) a pajzsmirigy ultrahangon, az ultrahangos doktor és az endokrinológus is azt mondta, évek, évtizedek múlva fog látszódni, például ahogy kisebb lesz stb.
Addig csak a vérvételemből látszik.
Ettől még ugyanúgy szednem kell a gyógyszert, szelént stb.
De jó, hogy ezeket megírtátok. Hamarabb kellett volna megkérdeznem.
Nekem ilyeneket az orvos nem mondott, pedig ezek nagyon fontos információk. Még egyszer köszönöm!
Persze 😊 Engem az endokrinológus megkérdezett, melyiket kérem, az olcsót vagy a drágábbat. Drágábbat kértem, elvileg annak kicsit jobb a hatóanyaga. Az egészségen sosem érdemes spórolni.
Syntroxine a neve. Mennyiséget azért nem írok, mert az egy egyéni. Valakinek elég a napi 50. Valakinek 75 vagy 100. Van, hogy a vérvétel kimutatja, hogy emelni kell, mert az addigi mennyiség nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!