Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy előzzem meg a betegséget?

Hogy előzzem meg a betegséget?

Figyelt kérdés
Meg vagyok 2 napja fázva, és most olyan gyengének érzem magam mint láz előtt szoktam. Meg akarom előzni a betegséget, nem lehet beteg épp most!Sok zöldséget, gyümölcsöt eszek és mozgok is. De sokat vagyok megfázva sajnos. De most nem akarok beteg lenni, mert akkor nem lehet semmi jót csinálni!

#hogy előzzem meg
szept. 16. 12:52
 1/8 A kérdező kommentje:
szedem a vitaminokat is
szept. 16. 12:54
 2/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy sose úszom meg a betegségeket, nyáron is 1x meg voltam fázva, mindig valami légúti probléma. Van rá valami módszer hogy egész évben ne legyek megfázva? Mert mikor beteg vagyok anyám nem enged sehova ki és utálok benn feküdni.
szept. 16. 12:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Azokra akarok hasonlítani akik egész évben max.1 x betegek.
szept. 16. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:
olyanról is hallottam hogy évekig nem volt beteg valaki, olyan jó neki(:
szept. 16. 12:58
 5/8 A kérdező kommentje:
lehetek attól beteg többet hogy minimálisan napi 1-2 cigi elmegy?
szept. 16. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem csak ilyenkor kell gyumolcot es zoldeget enni hanem egesz eletedben. Eleget kell aludni. Stresszt kiirtani. Heti 3-4x sportolni.

Ha valahova megerkezel, kezet mosni. Utcan szajhoz szemhez nem nyulni.

Ezekkel lehet az immunrendszert erositeni es ha mar eros es veletlen megis elkapnad akkor 1-2 nap alatt helyrejonno

szept. 16. 13:21
 7/8 A kérdező kommentje:
én mindig sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, cukrot ritkán max a kávéba kicsit. Tornázok valamikor heti minden nap egy kicsit.
szept. 16. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebből is látható, hogy a vitaminzaba nem előz meg semmit. De mégis makacsul tartja magát ez a tévhit.
szept. 16. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!