Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki megtudna nyugtatni...

Valaki megtudna nyugtatni ebben a témában?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, erősen egészségügyi szorongó. A lényeg, hogy mindig azt hiszem, hogy valami súlyos betegségem van.

Ha pár napig összevissza változik a székletem akkor már rögtön a vastagbélrákra gondolok,

Ha fáj a nyakizmom, akkor torokrákra,

Ha egy nap fáradékonyabb vagyok, akkor cukorbetegnek és leukémiásnak hiszem magam.

Na már most. A jelenlegi állapot már 2 éve tart, azóta talán ha 3kilót fogytam,

Soha semmilyen vérzésem nem volt, minden sebem tök gyorsan begyógyul.

Példa: 4 tetoválásom lett 1 év alatt és mindegyik 7-9 nap alatt teljesen begyógyult.

Tegnap előtt egy zacskó chips elfogyasztása után rá fél órára csalánkiutéses lettem, amik 20 perc után elmúltak. A csalankiutes ma éjszaka 4 órakor megint előjött de csak 10 percig tartott.

Csalánkiütés miatt, rögtön arra gondolok hogy tuti Aidses vagyok és ez okozza.

Rá is kerestem a googlen úgy hogy csalánkiütés HIV. Es persze hogy beparáztam..

Valaki segítsen :(

szept. 14. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ez hipochondria. Egy pszichológus tud segíteni.
szept. 14. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez már súlyos hipochondria, keress egy pszichológust.
szept. 15. 07:00
 3/4 anonim ***** válasza:

"rá is kerestem a googlen"

Ez okozta a hipochondriádat!

Guglin' semmiféle betegséget nem jó nézni!

Képzeld én tavaly azt hittem,hogy konkrétan rohadok,mert bűzlök :D szagolgattam magam mint az idióták,

Aztán kiderült,hogy az orromban kezdődött a büdös a nyák,csak egy arcüreg gyulladás volt.

szept. 16. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a google-t. Mondom ezt úgy, hogy hipochonder vagyok évek óta.. Ez csak jobban bele rángat a szorongásba, plusz mindenre csak baromságot ír
szept. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!