Valaki megtudna nyugtatni ebben a témában?
25 éves férfi vagyok, erősen egészségügyi szorongó. A lényeg, hogy mindig azt hiszem, hogy valami súlyos betegségem van.
Ha pár napig összevissza változik a székletem akkor már rögtön a vastagbélrákra gondolok,
Ha fáj a nyakizmom, akkor torokrákra,
Ha egy nap fáradékonyabb vagyok, akkor cukorbetegnek és leukémiásnak hiszem magam.
Na már most. A jelenlegi állapot már 2 éve tart, azóta talán ha 3kilót fogytam,
Soha semmilyen vérzésem nem volt, minden sebem tök gyorsan begyógyul.
Példa: 4 tetoválásom lett 1 év alatt és mindegyik 7-9 nap alatt teljesen begyógyult.
Tegnap előtt egy zacskó chips elfogyasztása után rá fél órára csalánkiutéses lettem, amik 20 perc után elmúltak. A csalankiutes ma éjszaka 4 órakor megint előjött de csak 10 percig tartott.
Csalánkiütés miatt, rögtön arra gondolok hogy tuti Aidses vagyok és ez okozza.
Rá is kerestem a googlen úgy hogy csalánkiütés HIV. Es persze hogy beparáztam..
Valaki segítsen :(
"rá is kerestem a googlen"
Ez okozta a hipochondriádat!
Guglin' semmiféle betegséget nem jó nézni!
Képzeld én tavaly azt hittem,hogy konkrétan rohadok,mert bűzlök :D szagolgattam magam mint az idióták,
Aztán kiderült,hogy az orromban kezdődött a büdös a nyák,csak egy arcüreg gyulladás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!