Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek májbeteg?Többi lent,...

Lehetek májbeteg?Többi lent, fontos.

Figyelt kérdés

Én 30éves nő vagyok, az elmúlt 1hónapban volt egy hüvelyi fertőzésemamit sajnos későn lett kezelve, mert 1hónapra kaptam időpontot nőgyógyászhoz.

Vegül írtak fel gyógyszert, és már el is fogyott, elmúlt.

Viszont egy ideje, pontosan nem tudom megmondani mióta, de puffadok

Azt hittem köze van a nőgyógyászati problémámhoz, de nem mert a probléma elmúlt, a puffadás nem.

A derekam kb 1hete becsípődött, de olyan szinten hogy injekció kellett a sürgősségin. Ott is írtak fel Voltaren kapszulát, és már azt is beszedtem, de a derékfájás még mindig megvan, de a fenekem felett fáj nagyon és inkább bal oldalon.

Nade mivan ha nem is a derekam fáj, hanem a májam sugároz ki fájdalmat és azt érzem?

A puffadás még mindig jelen van, de más tünetem nincs.

Ha wcn ülök lezsibbad mindkét combom de ennyi.

Félek hogy valami Hepatitis vírusom van.

Mit tegyek?

Van 2kisfiam akikkel egy ágyban fekszek, van hogy isznak, esznek utánam. Nagyon félek😭

Köszönöm a válaszokat előre is.

szept. 12. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a májaddal lenne a probléma. Ez inkább csak a gerinced.
szept. 12. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég véletlenszerű dolgokat lapátoltál össze :D.

Miért lenne Hepatitised? Van tipped, hogy elkaphattad valahol?

A feneked felett a bal oldalon, az a derekad, nem? Az miért máj?

A puffadás ezer dolog lehet, de talán azzal közelítesz az esetleges máj kérdéshez. 30-as nőnél talán inkább epe.

Antibiotikum után puffadás? Annyira nyilvánvaló, hogy még a propbiotikum reklámok is mindig ezt ismételgetik.

Amúgy ha aggódsz, akkor viszonylag olcsóból megvan egy hasi UH és egy GOT/GPT/GAMMA GT/ALKP/Bilirubin/LDH vérkép

szept. 12. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Csináltass egy vérképet. Viszont az aggodalmad szerintem indokolatlanul nagy. Ezt a diagnózist csak te raktad random össze.
szept. 12. 23:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából most hogy elkezdtem olvasgatni már mindenhol fáj..

Az alhasamtól a mellem alattig elől-hátul úgy érzem szét feszülök.

Az egész hasamra kihat a fájdalom.

Nem tudom hogy bebeszélem e, de nagyon rágörcsölök ilyen betegségekre.

szept. 12. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Halszagod van? Halszagú a vizeleted? Büdös az izzadságod, kipárolgásod, végterméked? Akkor májproblémád van. A máj a legfőbb méregtelenítő szervünk (a tüdő és a vese mellett), ha le van terhelődve akkor nem tudja úgy lebontani a méreganyagokat, ezért vagy büdösebb. Májsegítő ételeket-italokat kell fogyasztani, például gyermekláncfű, szódabikarbóna, 1 teáskanál mustármag szétrágva, kevesebb szénhidrát, koffein (méregnek számít), stb.

[link]

szept. 12. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, szerintem semmi komoly csak túlszorongod. Csináltass egy vérképet (nagylabort) az majd megnyugtat.
szept. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!