Mi okozhatja a derék-, oldal- és hasfájdalmat?
Kismama vagyok (18 hetes) és elkezdett fájni a derekam, oldalam, de gondoltam a baba növekedése miatt húzódik. Egyik nap annyira nagyon fájt (néha már égő érzés volt) és nyilalt is a hasamba, alhasamba, hogy este aludni sem tudtam, magnézium és pihenés után sem múlt el, így elmentem a kórházba. Ott a sürgősségin vesekőre gyanakodtak, de a másnapi urológiai vizsgálaton kiderült, hogy nem az. Onnan nőgyógyászatra küldtek gondolva lehet úgy fekszik a baba, de csak egy méhszájat néztek, mert ennyi idősen túl kicsi a baba, hogy bármit is ennyire nyomjon. Ott gerincsérvre gyanakszanak, szóval mehetek további vizsgálatra.
Ez a harmadik terhességem (császáros szülés), de soha nem éreztem még ekkora fájdalmat.
Valakinek volt hasonló? Mit mondtak az orvosok? Minél hamarabb meg akarom szüntetni ezt a fájdalmat gyógyszer szedése nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!