Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sok orrfujas után vérzik az...

Sok orrfujas után vérzik az orrom? Jó lenne tudni hogy oldal falból vagy fentről jön e. De ezt hogyan tudom kideríteni? (Mivel csöpög a ver ezért kicsit ijesztő)

Figyelt kérdés
Lassan egy hete tele van valadekkal a torkom es a sok köhögés stb miatt fújom az orromat is. Az első pár napban nagyon erősen fujtam az orromat főleg a jobbat. Ma reggel ereztem hogy nagyon száraz de ki kell fújnom es a jobb oldalon nagyon vérzett.(csepegett a ver) de elég gyorsan el is állt. Utana nem volt gond smikor fujtam de most ismét es megint csöpögött belőle de gyorsan elállt. Most jó lenne tudni hogy ez baj e vagyis pontosabban hogy oldal falból vagy fentről jön.

júl. 16. 01:05
 1/2 anonim válasza:
Valoszinuleg csak egy kisebb er elpattant az eros fujastol. Regen en is kuzdotten orr verzessel. Rutascorbint szedtem. Enyhiti a verzest.
júl. 16. 03:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Legfőképpen gyulladás miatt sérülnek az orrjáratban lévő hajszálerek.

[link]

júl. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!