Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A Chrone betegség és az...

A Chrone betegség és az autoimmun betegség fertőző? 😱 Egy nagyon szep kis 19 éves lánnyal ismerkedek és szeretne is mindent, de félek h el lehet kapni, valamit hallottam h baktérium okozza, ez igaz?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is ha segítetek 😔
szept. 11. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fertőző.
szept. 11. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos? 🥹 Nem lehet elkapni, tuti?
szept. 11. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet elkapni.
szept. 11. 20:42
 4/9 Pumber89 ***** válasza:
100%
Biztos! Nem lehet elkapni! Tuti!
szept. 11. 20:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm, meg is nyugodtam 😁😇🥰✅
szept. 11. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyit sem tudsz, inkább kíméld meg a lanyt, van elég baja a betegségével.
szept. 11. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetetlen elkapni. Bármilyen autoimmun betegséget lehetetlen elkapni.

Nekem is ez a betegségem van. Jelentem a (most már) férjemnek semmi baja, közel 10 éve vagyunk együtt. És senki más sem kapta el tőlem, se a családban, se munkahelyen.

Fizikailag lehetetlen elkapni.

Nem bántásból, de nem így írják. Crohn betegség a neve.

Bélgyulladás amúgy. A Crohn esetén a gyulladás az egész emésztőrendszert érintheti, nem csak a beleket. Sokszor járhat hasmenéssel, vagy épp székrekedéssel, puffadással, fogyással, sok más szenvedéssel. Gyógyíthatatlan, de gyógyszerekkel karban lehet tartani.

Néha évekig tünetmentes, minden szuper. Aztán néha hónapokig fellángol, fájdalom, akár kórházban kell kezelni, néha műtétekre is szükség lehet. Aztán évekig szinte megint semmi gond. És ez így megy tovább, hullámzó.

Kérlek, legyél tudatában ennek.

Ha ezt te nem bírod elviselni, hagyd békén a lányt. Erős és türelmes partnerre van szüksége. Aki nem nézi le, vagy undorodik tőle. Aki normális vele és nem szégyelli, hanem támogatja és szereti.

szept. 11. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem, te m*rha, ez genetikai 😑
szept. 12. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Ezt a kérdést fájt olvasni...
szept. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!