Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A kevés folyadéktól változhato...

A kevés folyadéktól változhatott meg az emésztésem ennyire?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset iszok sajnos. Most próbálok rajta változtatni, de voltak a nyáron olyan napok amikor a 40 fokok ellenére is ilyen 0.5 - max 1 liter folyadékot ittam meg de volt hogy ennyit sem..

Lehet ettől hogy alig tudok wc-re menni, ha tudok is csak bogyókat meg erőlködnöm kell?

Mellette viszont a jobb oldalon a beleim kemények és fel vannak fújódva, meg mennek bennük a gázok egyfolytában.

szept. 11. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen. a nem megfelelo folyadekbevitel szekrekedest okozhat. probalj meg akaratod ellenere tobb folyadekot bevinni, allits be ebresztoket pl orankent hogy akkor egy 2 dl vizet megigyal es voila 8 ora alatt az mar 16 dl.
szept. 11. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én tavaly jártam így, sikerült egy aranyeret is összeszedni, az volt az utolsó csepp, elhatároztam, hogy minden nap megiszok legalább 2 litert.

Azóta sikeresen tartom is, sőt próbálok odafigyelni arra is, hogy több rostosat egyek, de a 2-2,5 liter folyadék mindig megvan :)

Én gyógyteát es vizet iszok.

szept. 11. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen!

2. Ú basszus. Az baromira nem lehet jó. Én is igyekszem mostantól már tényleg betartani mert tudom hogy mennyire egészségtelen. :(

szept. 11. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Könnyebben létrejöhet az autotoxinózis (önmérgeződés) és a székleted is bekeményedhet, ennek következménye az ingerlékenység, a rossz közérzet, a has és bélfájdalom (pl. szúrások), a székrekedés és akár a szervi problémák, bőrproblémák.
szept. 12. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyél Laveolacot a gyógyszertárban, az segít meglágyítani a székletet.

Azután pedig tudatosan igyál folyadékot, napi 2-2,5 litert.

szept. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!