Miér van hogy veszem a levegőt és nem hallok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok. Röviden az a problémám hogy ahogy veszem a levegőt elmegy a hallás a fülemről, de mind ez csak akkor történik ha víz éri/hideg levegőn vagyok. Szerintetek mit tegyek?szept. 8. 21:42
1/3 A kérdező kommentje:
Bovebben: úgy kezdődött az egész hogy mikor fujtam az orrom pattant egy nagyot, es mint ha beszorult volna valami oda nem hallotam semmit. Ez pár honapja tovább fokozódott erre a szintre, konkrét nem tudom mi teendő legyek, szóval kérlek segítsetek
szept. 8. 21:44
2/3 anonim válasza:
Amikor pattant, akkor a középfülbe került a váladék/takony/genny. Jó kis középfülgyulladásod van. Menj fülészhez. Lehet fülcsepp kell. Sőt,biztos.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, igy lesz. Koszonom szepen a segitseget
szept. 9. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!