Mennyi idő alatt gyógyul meg a kislábujj törés?
Figyelt kérdés
Augusztus 19-én mezítláb belerúgtam egy vas állványba. Nagyon nagy fájdalmaim voltak, de csak 1 hét múlva mentem orvoshoz, a röntgen kimutatta, hogy el van törve a kislábujjam tengelyeltéréssel. Azóta is nagyon fáj, még mindig be van dagadva, lábbelit se tudok hordani. Meddig lesz ez így?szept. 7. 02:08
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Nekem nem volt elmozdulás, de mégis az intenzív fájdalom 2 hét volt, utána elmúlt, de néha néha azért voltak egy-egy lépésnél fájdalmak, meg belenyilallt sokszor, ez tartott nekem 3 hónapig még. Szóval nálam a teljes gyógyulás eltartott 3-4 hónapig. 1 hónap alatt már összeforrt elég szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!