Mivel gyógyítsam a gyulladt kislábujjan?
Figyelt kérdés
Hiába cseréltem papucsot, cipőt, kenegettem, pedikűrös, dunszkötés, stb. Szóval minden megtettem, mégis fáj és érzékeny. Javasoltok valami konkrét megoldást orvoson kívül?#lábujj gyulladás
2021. okt. 19. 09:00
1/6 anonim válasza:
Véletlenül nem vagy diabéteszes?
Egyébként kezelésre jó lehet a teafaolaj és az ezüstkolloud spray amit gyógynövény boltokban árulnak.
Ha cukorbetegség is fenn áll, akkor belgyógyászati kezeléssel és a diab. rendben tartásával lehet elsősorban az okot megszüntetni, de a gyullaft sebet akkor is hasonlóan kezelni kell, de akkor műr el is múlik.
2/6 A kérdező kommentje:
4:6-5:2 éhgyomri cukorral nem valószínű, hogy fennáll a diabétesz lehetősége!
2021. okt. 19. 22:31
4/6 anonim válasza:
hogy van begyulladva? seb van vagy tyukszem?
5/6 A kérdező kommentje:
Pedikűrös szerint, nincs rajta tyúkszem, csak simán érzékeny.
2021. okt. 23. 20:43
6/6 anonim válasza:
esetleg tudsz egy képet csinálni? ha mindent próbáltál akkor próbálj minél többet mezitláb, cipő zokni nélkül lenni, hogy semmi se irritálja
plusz hideg lábfürdőket vehetsz..ha igy se jobb akkor sajnos csak a fájdalomcsillapito marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!