Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ciprinol antibiotikum helyett...

Ciprinol antibiotikum helyett mit lehet szedni e.coli fertőzésre ami nem okoz súlyos mellékhatásokat?

Figyelt kérdés
Ki mit szedett rá ami hatásos volt de nem egy lórugás.

szept. 6. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Az orvos pontosan mérlegeli az előnyöket és kockázatokat mielőtt felír egy ilyen gyógyszert. Ez a munkája, ezt tanulta, ért hozzá.
szept. 6. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis az orvos írja fel, mit akarsz itt? Megmondod neki, mit írjon fel? Egyet mondhatsz, hogy félsz ettől meg ettől a mellékhatástól. Mást nem.
szept. 6. 10:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Szeretném megtudni hogy lézetik-e egyáltalán olyan gyógyszer ami hatásos de nem brutál a mellékhatása.Mert azt tudom hogy makacs baktérium.

Nyilván az orvossal fogom megbeszélni de hétfőig nem tudok már beszélni vele.

Ezt akarom itt :)

szept. 6. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván van, nem halt még ki az emberiség e coli fertőzésben. A mellékhatás egyéni, minden antibiotikumnak lehet, van, akinél semmi nincs, van, aki nem tudja szedni. Szerintem hétfőig el kell kezdeni szedni, amit felírt, nem várni, nem biztos, hogy lesz mellékhatása. Nem tudsz recept nélkül beszerezni mást.
szept. 6. 10:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Dehogy kezdem el szedni.Fél évvel ezelőtt volt egy valószínüleg gyógyszer miatt hallásvesztéssel járó fülzúgásom.

Maga volt a pokol,senkinek sem kívánom.

Tudok várni hétfőig.

szept. 6. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Hát, érdekeset találtam, eszerint nem is kell antibiotikum. Viszont izoláld magad, mert felsőlégúti váladékkal, piszkos kezes érintéssel is fertőzöl. [link]
szept. 6. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,hasznos tanácsokat!
szept. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!