Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Két karon nagyon eltérő...

Két karon nagyon eltérő vérnyomás mi okozza?

Figyelt kérdés
Nem rég mèrtem a bal karomon 113/77 jobb karomon 130/81 a vérnyomás. Miért lehet ekkora különbség? 28 éves férfi vagyok.Nincsenek egészségügyi problémáim..
szept. 2. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Pont ezt javasolom az első válasz óta én is. Egy mérés nem mérés. Alkalmanként is több mérés, meg rendszeresen mérni huzamosabb időn át, nem két napig.
szept. 2. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
6-os mondja jól, még akkor is ha leszavazzák. A két kar közötti különbséget a két karon egyszerre (2 vérnyomásmérővel) kell mérni! Miközben átteszed egyik karodról a másikra a mérőt, már változhat a vérnyomás annyira, hogy ekkora legyen a különbség.
szept. 2. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk 5-5 mérést végzel felváltva és átlagolsz, akkor nem lenne szabad ennyi különbségnek lennie a két átlag között.
szept. 2. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
#13 Gyömöszölitek a cart. Teljesen mindegy a két kar különbségénél, hogy hányszor van mérve, hogyan van átlagolva, mert ha nem egyszerre van mérve a két karon, akkor nem ér semmit az egész.
szept. 3. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!