Az Anophthalmia tud genetikai úton terjedni?
Arról van szó, hogy én ebben a betegségben szenvedek. Ennek a lényege az, hogy a szemeim nem fejlődtek ki, és ezáltal vak vagyok. A számítógépet képernyőolvasó segítségével tudom használni, és ennek köszönhető az is, hogy ezt a kérdést ki tudom írni ide.
Akik azzal jönnének, hogy "kamu", azok kérem lapozzanak tovább, és máshol írják a hülyeségeiket. Nagyon szépen köszönöm!
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ez a betegség át tud-e terjedni a gyermekemre? Természetesen a betegségtől függetlenül én is igyekszem élvezni az életet, és ugyan nem ma, nem holnap, de terveim között szerepel a családalapítás. Azonban mindenképp szeretném tudni azt, hogy a gyermekemet is fenyegeti-e az a veszély, hogy a szemei nem fejlődnek ki.
Hát ennek a betegségnek sokféle okat lehet. Lehet akár genetikai is. Orvossal kell konzultálni és genetikai vizsgálatot végeztetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!