Oliva olajjal lehet e főzni sütni? Azt hallottam mérgező 80 fokon sütve?.
Figyelt kérdés
szept. 1. 10:16
1/2 anonim válasza:
Nem tudom a tudományos álláspontot, mert én olívaolajat csak salátákhoz, mártásokhoz használok, minden máshoz libazsírt, vagy kacsazsírt. Az íze is finomabb nekem, nem beszélve a pörköltekről, ami egyáltalán nem ízlik olívaolajjal.
Viszont sokszor nézem Jamie Olivert, ő mindig mindent olívával süt és főz. Szerintem többféle minőség van, az extra szűz nem bírja annyira a magas hőfokot, az általános igen.
2/2 anonim válasza:
Az király lenne!! Én azt használtam a tojásrántottához, mert mást nem lehet. Akkor most jól kicsesztem magammal? Így is van elég bajom. Ja, ez ráadásul extra szűz olivaolaj+ olivapogácsa olaj keveréke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!