Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lumbago ischiassal erre...

Lumbago ischiassal erre milyen kezelèsek vannak?

Figyelt kérdés
Először a derekam fájt erre a doki diclomel sr 100 tablettát îrt fel.Szedtem a gyógyszert ès szèpen el is múlt.Közben volt egy gerinc röngenem.A doki mondta kutya bajom.Majd utána az erdőn fát szedtünk ès rá pár napra elkezdett fájni a bal hátsó fertájam ami kisugárzik a bal lábamba.Irány ùjra a doki.Megint lumbago isciassal.Megint diclomelt îrt fel.Semmi javulás 1 hèt múlva vissza a dokihoz.Akkor megpróbáljuk a Brexin-t.5 nap múlva mondom neki ,hogy nem használ a gyógyszer.Erre a válasza , hogy fejben dől el.Injekció beadását nem látja szüksègesnek.Szerdán megyek neurológiai szakrendelèsre . Beutalót îrt.már 10 napja szedem a brexint de semmi javulás.Reggel csak bicegve tudok járni ès ülni sem tudok 5 percnèl többet.Pihentetès vagy inkább erőltessem.1-2 órát tudok talpon lenni max de ekkor már le kell feküdnöm pihenni.A zoknit sem tudom felhúzni,hajolni is alig tudok.Válaszokat köszönöm.

aug. 31. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Gerincröntgennel csak a csontok állapotát tudják kimutatni,szóval egy esetleges gerincsérv,gerinccsatorna szűkület,keresztcsonti ízület gyulladás és egyéb dolgok amik ilyen problémát tudnak okozni,rejtve maradnak.

Egy jó gyógytornászt érdemes felkeresni,és egy MRI felvételt csináltatni.

Az üldögélést kerüld amennyire lehet.Minden nap sétálj,csináld otthon is a gyógytornát,ha elfáradtál,akkor is inkább feküdj,mint ülj.

Nekem keresztcsonti ízület gyulladásom volt,még valamennyire mindig tart,mert a jobb nagylábujjam zsibbad folyamatosan több éve.Az elején két hónapig én is alig tudtam menni,borzalmas fájdalmaim voltak,és erős fájdalomcsillapítókra sem reagált a szervezetem.Egyedül az ördögcsáklya nevű gyógynövény használt valamennyire.Amiket írtam azokat csináltam,plusz a fizikoterápia segített sokat.De ezeket végig kell járni,nem mindenkinek ugyanaz használ.Helyre fogsz jönni ha nem hanyagolod el magad,csak legyél kitartó,sajnos nem egyszerű a dolog.

aug. 31. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Voltam neurológián.

Diagnózis:intervertebrális discus

rendellenessèg.Aflamint ès miderixet îrtak fel.3hèt múlva megyek ct-re.

szept. 7. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ez voltaképp egy porckorongsérv,ha jól értelmezem.Kitartást!
szept. 8. 06:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ugyanezzel a problémaval élek kb 3 hete nem alszok bal farbol sugarzik a labamba az iszonyat fajdalkm reggel jajgatok mig be nem jaratodik.utana elvagyok ...de gyulladas csokkentovel ...Neurologiara kell ilyen dologgal menni?Sztem nekem is ideg becsípődésem van.
nov. 7. 05:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Millgamma-át szedek , már van javulás kb. 50%-os vagyok.Voltam mr-en is nincs gerincsérvem, csak kezdődő.Csigolyakopás, porckorong előboltosulás, meg meszesedés van.Asszem ez teljesen nem fog elmúlni.
jan. 9. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja meg voltam gyógytornán , fizikoterápián meg injekciókúrán is(21db)

Természetesen egyik sem használt semmit sem.Meg szedtem a fájdalomcsillapítókat is , de hála Istennek már nem szedem.

jan. 9. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!