Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 19 evesen milyen gyakori a...

19 evesen milyen gyakori a tudorak?

Figyelt kérdés

Apam feloli nagypapam abban halt meg, 60eves volt

Nincsenek tuneteim, nem faj a mellkasom se semmi hasonlo

Csak szimplan voltam egy Mellkas Rtg es nagyon felek az eredmenytol

Lenne barmi tunete?

aug. 31. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka. Általában tíz- húsz év dohányzás, vagy más káros anyag rendszeres belégzése ( építőipar, vegyipar, növényvédelem mint munkakör) kell hozzá.
aug. 31. 09:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem dohanyzok.
aug. 31. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van tünete akkor sajnos már előrehaladott állapotban van és sokszor az már menthetetlen.

De nem jellemző 19 évesen tüdőrák szóval én nem félnék a helyedben. De emlékszem ennyi idős voltam amikor tüdőszűrőn azt mondták látnak valamit ami akár daganat is lehet. Tovább küldtek vele, kiderült, hogy egy heget láttak ami egy korábbi tüdőgyulladásból maradt vissza.

Szóval ha még látnak is valamit amivel tovább küldenek akkor se ijedj meg, mert sokkal nagyobb esély van arra, hogy csak egy heg.

aug. 31. 09:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Aztmondtak ha latnak valamit akkor 2-3napon belul visszatelefonalnak haziorvosomnak csut. Volt az RTG hetfon telefonalok hatha van mar eredmeny..
aug. 31. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
19 éves korban? Hmmm... én 35-45 alatt emiatt nem aggódnék, hacsak nem azbeszt gyárban tolod, vagy kvarc kőzetet fúrsz maszk nélkül a bányában. Kb mind2 kizárt. 19 évesen kevés halálos betegség ér utol és pechesnek kell lenned hogy megbetegedj. 40 alatt nyugi van. Felette már ha reggel nem fáj semmid, akkor aggódhatsz, hogy meghaltál. Mehetsz majd urológushoz is, jó móka. Ja, nem az, kivéve, ha szereted, hogy a fenekedben kotorásznak.
aug. 31. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:

En nagyon rettegek, nincs semmi tunetem de nagyon felek.

Egesznap csak sirok, remelem holnap mar lesz eredmeny 😔

szept. 1. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!