Gyakori ásítási ingerem van, de Nwm vagyok fáradt. Miért?
Figyelt kérdés
Mostanában többször előfordul, hogy “ásítási” ingerem van. Nem vagyok álmos, csak egyszerűen úgy érzem, hogy az állkapcsom alatt “mintha” bizseregne és ásítani kell. Nagyjából ahhoz hasonlónak írnám le, mint amikor az orrom bizsereg és tüsszenteni kell. Tehát egy hosszút “ásítok”, nagyra nyitott szájjal és utána jobb.
Mostanában küzdök szorongásos és gyengébb depressziós problémákkal, nem tudom, lehet-e köze hozzá. 35 éves nő vagyok.
júl. 2. 19:53
1/8 anonim válasza:
Nekem általában akkor szokott előjönni amikor lemegy a vérnyomásom.
2/8 A kérdező kommentje:
De ez nem rendes ásítás, csak “inger”, tehát nem vagyok valójában de almos, se fáradt.
júl. 2. 20:06
3/8 anonim válasza:
1-es vagyok, ilyenkor én se vagyok fáradt se álmos. Csak egyszerűen egy kicsit megesik a vérnyomásom, még azt se érzem igazán, csak megfigyeltem. És ilyenkor rámjön az inger.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, köszönöm, hogy megosztottad!
júl. 2. 20:09
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Mert az ásítás sokszor annak a jele, hogy a szervezet hőcserét végez.
6/8 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? :o
júl. 3. 14:55
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Azt jelenti, hogy hőleadás miatt ásítasz, nem álmosság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!