Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek is ne foglalkozzak...

Szerintetek is ne foglalkozzak ezzel a betegséggel?

Figyelt kérdés

1 hete lázam van,folyamat ver a víz durván köhögök tegnap úgy érzetem nehezen kaptam/vettem a levegőt ,ez csak pánik volt az orvos szerint

mentőt hívtunk olyan rosszul voltam szúr a jobb oldalt felül be vittek a kórházba meghallgattak ennyi nincs tüdőgyulladásom csak megemeltem valami nehezet és azért szúr jobb oldalt középen , de én nem vagyok nyugodt mikor a mentőst hívtuk és elmondtuk a tüneteket egyből tüdőgyulladást mondott de akkor mégse.. de valamiért én még mindig nem vagyok nyugodt 1-2 napja 39 re is felment a láz meg 39,6 ra azóta csak 38 körül vagy hőemelkedés , szerintetek érdemes azért még egy vérképet csináltatnom vagy egy mellkasröntgent? vagy hagyjam inkább mert hülyének néznek?

aug. 26. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Keresd fel az orvosod ha folyamatosan lázad van
aug. 26. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Holnap megyek ma már nem tudott fogadni, meg egyszer már voltam ott is
aug. 26. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Kórházban nem csináltak mellkasröntgent?

Ha nem, én mindenképpen csináltatnék, a tüdőgyulladást csak így lehet 100%-osan kizárni vagy megerősíteni.

Szerintem ne hagyd annyiban.

tegnapelőtt 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!