Szerintetek is ne foglalkozzak ezzel a betegséggel?
1 hete lázam van,folyamat ver a víz durván köhögök tegnap úgy érzetem nehezen kaptam/vettem a levegőt ,ez csak pánik volt az orvos szerint
mentőt hívtunk olyan rosszul voltam szúr a jobb oldalt felül be vittek a kórházba meghallgattak ennyi nincs tüdőgyulladásom csak megemeltem valami nehezet és azért szúr jobb oldalt középen , de én nem vagyok nyugodt mikor a mentőst hívtuk és elmondtuk a tüneteket egyből tüdőgyulladást mondott de akkor mégse.. de valamiért én még mindig nem vagyok nyugodt 1-2 napja 39 re is felment a láz meg 39,6 ra azóta csak 38 körül vagy hőemelkedés , szerintetek érdemes azért még egy vérképet csináltatnom vagy egy mellkasröntgent? vagy hagyjam inkább mert hülyének néznek?
Kórházban nem csináltak mellkasröntgent?
Ha nem, én mindenképpen csináltatnék, a tüdőgyulladást csak így lehet 100%-osan kizárni vagy megerősíteni.
Szerintem ne hagyd annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!