Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Deadalon frontinnal lehet...

Deadalon frontinnal lehet bevenni?

Figyelt kérdés
Frontint írt fel az orvos de amikor megvan sok deadalont szedek mert ilyenkor hányingerem van egyfolytaba. Orvostól elfelejtettem megkérdezni.
aug. 25. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
45%

Én sem tudom, de nem venném be együtt, valszeg erősítik egymás hatását. Azt vedd be, amelyik pillanatnyilag fontosabb. A frontinnal vigyázz, hamar függővé válhatsz, ha rendszeresen -tehát nem alkalmanként- szeded, és lejönni róla nagyon nehéz.

Nézd meg a betegtájékoztatót, biztos ír valamit, hogy mivel együtt nem szedhető.

aug. 25. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
47%
Mivel a Daedalonnak is van szedáló hatása és a Frontinnak is, nem célszerű együtt szedni. Illetve, csökkentsd a Frontin adagot, ha Daedalont vettél be.
aug. 25. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!