Mennyire normális a 6 napja tartó láz?
Figyelt kérdés
Reggel csak hőemelkedés utánna óránként folyamat megy fel 38,2 legtöbbszőr a max jó mondom nem szedek erre még be gyógyszert aztán rá 1-2 órára felmegy 39 fölé is akár akkor már be kell szednem mert rosszul vagyok ez a 6. napja tartó mennyire normális? Ilyen még nekem sose volt 22 évem alatt hogy ennyi ideig tartson meg hogy 39 re felmegy .. Kedden megyek vissza orvoshoz szóval ott voltam nem mondott semmit antibigyót írt meg köptetőt ennyiaug. 23. 19:41
1/6 anonim válasza:
A laz az annak a tunete h gyulladas van a szervezetedbe
De szedjel sok c vitamint igyal sok vizet aludd ki
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Pihenni kell, sokat inni, C+D vitamint szedni, mást nem nagyon tudsz tenni, de majd az orvos megmondja mi legyen. Gyógyszert meg szeded, ha már magas a láz vagy rosszul vagy, de esetedben folyamatosan kell szedni olyat, ami egyben gyulladáscsökkentő is, nem jó csak akkor amikor éppen láz van.
3/6 anonim válasza:
Ez így nagyon kevés infó, mi a bajod?
Torok/mandulagyulladás?
Hány napja szeded az antibiotikumot
4/6 A kérdező kommentje:
Ma 4.napja szedem de olyan mintha semmit se érne
Az a baj nem tudom az orvos nem mondott semmit én meg magam nem tudom eldönteni sajnos
Nagyon durván köhögök a levegőt is kapkodva veszem sokszor
aug. 24. 16:30
5/6 anonim válasza:
Hát akkor ez tüdőgyulladás
Nem biztos hogy bakteriális
Nagyon szigorú ágynyugalom, semmi sport vagy torna vagy intenzivebb mozgás,
Rengeteg folyadék, meleg tea, napi 5 litert
Vitaminok
Ha nem lesz jó egy 2-3 nap múlva sem akkor érdemes raszolni a dokinak vagy bemenni az ügyeletes
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor amit felköhögök már amit tudok azért átlátszó kicsit habos állagú? tudom undorító bocsánat :/ csak érdekel mert az elején zöldes volt aztán utánna meg csak ilyen
aug. 24. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!