A férjemnek fülgyulladása van,ami ráment a manduláira is,fertőző lehet?A többi lent ...
Figyelt kérdés
A Velencei tónál voltunk pár napja,fürödtünk is,a férjem persze lebukott,másnap már fájt a füle,ma már a mandulája is,fül-orr -gégészeten azt mondták gomba,vettek tenyésztésre le"cuccot"jövőhéten lesz meg az eredmény,kapott rá gyógyszert,fülcseppet.Én meg most tanácstalan vagyok,menne a nagylány hétvégén nagyszülőkhöz,és hozzánk is jönnének rokonok,de nem tudom fertőző-e?Csak az írjon kommentet aki érdemben tud válaszolni,köszönöm ha segítesz.aug. 21. 13:38
1/1 anonim válasza:
Nem fertőző. Ez nem olyan, mint a nátha. Nem cseppfertőzés útján terjed. Szóval nyugi. Jobbulást a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!