Milyen vizsgálatra menjek ezzel?
Figyelt kérdés
Kissé tudatlan vagyok ilyen téren ugyanis nem igazán kellett az életben kórházba járnom, csak amikor szültem és a kötelező vizsgálatok. Tehát, elég gyakran fáj a fejem, most is már 5.napja de nem folyamatos hanem 1 órát fáj aztán nem aztán újra 1-1 órát. Illetve nagyon fáradékony,aluszékony vagyok, sokat iszok de ez nyáron főleg kinti munka miatt alapból gyakoribb. Ingerlékeny vagyok és nyűgös. Vérnyomásomra gyanakodtam de mértem egy héten keresztül napi 3x de az rendben van az állapotom viszont ugyan olyan. Milyen vizsgálatra menjek ezekkel a tünetekkel? Milyen orvost keressek? Köszönöm.aug. 21. 13:13
1/3 anonim válasza:
Első körben mindenképp háziorvos, ő fog tovább küldeni, ha kell, és beutalót is csak ő adhat.
2/3 anonim válasza:
Háziorvos. Vashiány esetleg? Nálam ugyanezek a tünetek voltak, kiderült hogy vashiányos vérszegénységem van. Egy labort mindenképp csináltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!